6 αγόρια και 4 κορίτσια διεκδικούν τον τίτλο του επόμενου Greece’s Next Top Model μετά την αποχώρηση της Μαρινέλας και η τελική δεκάδα του διαγωνισμού είναι γεγονός. Μία ακόμα δύσκολη δοκιμασία και μία αποχώρηση στο GNTM 3 περίμενε και πάλι τους διαγωνιζόμενους.

Τα επίδοξα μοντέλα κλήθηκαν να βρουν τις ισορροπίες τους. Έτσι λοιπόν, ο coach τους, Γιώργος Καράβας, κατέφτασε στο σπίτι του GNTM με τη διακεκριμένη yoga teacher Άννα Ζώρζου, για ένα μάθημα γιόγκα σε ζευγάρια. Η διαδικασία φαίνεται πως χαλάρωσε και διασκέδασε με τη μέρα να συνεχίζεται με μια ακόμα έκπληξη. Ο διατροφολόγος των μοντέλων, Μάνος Δημητρούλης, ήρθε με όρεξη να ετοιμάσει μαζί τους «υγιεινό junk food» και να φάνε παρέα.

Όσο πλησιάζει ο διαγωνισμός προς τον τελικό, όπως είναι φυσικό τα πράγματα δυσκολεύουν και οι δοκιμασίες γίνονται όλο και πιο απαιτητικές.

Στη νέα δοκιμασία αποχώρησης, στο πλαίσιο καμπάνιας για το What’s Up της Cosmote, αγόρια και κορίτσια κλήθηκαν να δημιουργήσουν σε ζευγάρια γράμματα της αλφαβήτου την ώρα που στέκονταν σε ξυλοπόδαρα! Φορώντας εντυπωσιακές δημιουργίες του σχεδιαστή Άγγελου Τσακίρη, ειδικά σχεδιασμένες για την καμπάνια, τα παιδιά πόζαραν στο φακό του Παναγιώτη Σιμόπουλου ενώ προσπαθούσαν να σταθούν στο… ύψος τους.

Η Παρασκευή, ως νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας, κλήθηκε να επιλέξει τα ζευγάρια της δοκιμασίας.

Η ίδια επέλεξε να φωτογραφηθεί με τη Λία σχηματίζοντας το γράμμα Π, διότι θεώρησε πως οι δυο τους έχουν καλή ισορροπία μαζί. Τα υπόλοιπα ζευγάρια διαμορφώθηκαν ως εξής:

  • Μαριαγάπη – Εμμάνουελ με το γράμμα Υ
  • Ξένια- Έντουαρντ με το γράμμα Η
  • Ηρακλής – Ανδρέας με το γράμμα Χ
  • Αιμιλιάνο – Δημοσθένης με το γράμμα Α.

Όταν η Ζενεβιέβ ρώτησε την Παρασκευή γιατί επέλεξε τον Αιμιλιάνο και τον Δημοσθένη μαζί, εκείνη απάντησε γιατί αυτοί ήταν οι δυο παίκτες που της περίσσεψαν με τον Αιμιλιάνο να είναι φανερά εκνευρισμένος με αυτή την αιτιολόγηση της κοπέλας.

Τέλος, η Παρασκευή επέλεξε να δώσει το disadvantage στη Μαριαγάπη και τον Εμμάνουελ, οι οποίοι είχαν 1 λεπτό μόνο -αντί για 2- στην προετοιμασία της φωτογράφισης με τα ξυλοπόδαρα.

Η έκπληξη στο πλατό

Αυτή τη φορά μία έκπληξη περίμενε τα μοντέλα στο πλατό. Η Βίκυ Καγιά έκανε την ανατροπή και δεν τους περίμενε όρθια -όπως συνηθίζει- για να τους ανακοινώσει το ποιος θα πάρει την καλύτερη φωτογραφία. Έτσι λοιπόν, τα μοντέλα ήταν αυτά που πήραν την απόφαση αυτή.

Συγκεκριμένα, τους είπε: «Όσο περνάει ο καιρός θα έχουμε αυτό το πρόβλημα. Υπάρχουν δυο φωτογραφίες, οι οποίες θεωρούμε ότι είναι ισάξιες και τους αξίζει να είναι η φωτογραφία της εβδομάδας. Επειδή έχετε υπάρξει πάρα πολύ μέσα στον διαγωνισμό και επειδή μία πρέπει να κερδίσει, σήμερα θα αποφασίσετε εσείς ποια θα είναι η φωτογραφία της εβδομάδας. Οι καλύτερες φωτογραφίες ήταν του Αιμιλιάνο και του Δήμου και της Ξένιας με τον Έντουαρντ».

Τελικά τα παιδιά ψήφισαν για καλύτερη φωτογραφία του Δήμου!

Τι είπε ο Δήμος για την απόφαση αυτή;

Μία ακόμα αποχώρηση στο GNTM 3

Λίγο οι δυσκολίες στα ζητούμενα της δοκιμασίας με τα ξυλοπόδαρα, λίγο και το disadvantage της Παρασκευής Κερασιώτη, η Μαριαγάπη και ο Εμμάνουελ βρέθηκαν στη θέση της αποχώρησης. Όμως, ένας ήταν αυτός που αποχώρησε. Η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε ότι εκείνος που αποχωρεί οριστικά από το GNTM είναι ο Εμμάνουελ.

«Ξενέρωσα με τον εαυτό μου πιο πολύ. Γιατί πιστεύω ότι θα μπορούσα να κάνω πιο πολλά πράγματα για να σώσω την κατάσταση. Δεν το έκανα και κατέληξε όλο αυτό μοιραίο και με εμένα έξω από το σπίτι του GNTM!», είπε ο Εμμάνουελ στην κάμερα φανερά στεναχωρημένος.

Να θυμίσουμε πως ήταν από τα παιδιά που επέστρεψαν στον διαγωνισμό.

Τι είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά;

Δες το trailer της Τρίτης:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News