Η 25χρονη σταρ του The Crown μίλησε στην ITV Granada Reports για τη σημασία και τη σπουδαιότητα της δημόσιας συζήτησης σχετικά με τις σεξουαλικές προτιμήσεις των ατόμων και την ταυτότητα φύλου.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά η Emma Corrin, μόνο όταν το ζήτημα λάβει την απαραίτητη προσοχή, θα μπορέσουν όλοι να αισθανθούν άνετα με τον εαυτό τους.

The Crown: Η πρώτη φωτογραφία της Imelda Staunton ως Βασίλισσα Ελισάβετ

“Νομίζω ότι η ορατότητα είναι το κλειδί σε αυτά τα θέματα”, δήλωσε η Diana του The Crown. “Θέλω να πω, το ένιωσα γιατί πιστεύω ότι το ταξίδι μου ήταν μακρύ και έχει ακόμη πολύ δρόμο. Νομίζω ότι έχουμε συνηθίσει να αυτοπροσδιοριζόμαστε, και αυτός είναι ο τρόπος, δυστυχώς , που λειτουργεί η κοινωνία, μέσω αυτού του διπόλου, και μου πήρε καιρό να συνειδητοποιήσω πως υπάρχω κάπου ενδιάμεσα και δεν είμαι ακόμα σίγουρη που βρίσκομαι ακριβώς”.

“Όταν άρχισα να δημοσιεύω σχετικά post στα social media, προφανώς, μου φάνηκε πολύ τρομακτικό και αποκαλυπτικό στην αρχή και δεν ήμουν σίγουρη αν ήταν το σωστό κι αν ήθελα όντως να το κάνω. Αλλά τα σχόλια που πήρα από άλλους ανθρώπους στην κοινότητα των queer ήταν υπέροχα. Ξέρετε, είναι υπέροχο και είναι κάτι που δε θα έπρεπε να αποτελεί ντροπή”, πρόσθεσε η διάσημη ηθοποιός.

The Crown: H Gillian Anderson και ο ρόλος της ως Margaret Thatcher

“Θα είναι ένα διαρκές ταξίδι αλλά ναι, ελπίζω ότι η αλήθεια μου θα βοηθήσει τους ανθρώπους”.

Emma Corrin

Η Emma Corrin επιβεβαίωσε ότι ανήκει στην LGBTQ+ κοινότητα μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram, τον Απρίλιο. Φωτογραφήθηκε φορώντας νυφικό και έγραψε “η αγαπημένη σας queer νύφη” στη λεζάντα. 

Το πορτραίτο του Πρίγκιπα Φιλίππου μέσα απ’ το The Crown: 4 σημαντικές ανακρίβειες

Τώρα, ελπίζει να πάρουν κι άλλοι δύναμη από τη δική της τόλμη. “Ακόμη το δουλεύω, και νομίζω αυτό κάνουν όλοι. Αυτό είναι και το νόημα, δεν υπάρχει συγκεκριμένη ταυτότητα, ειδικά στην queer κοινότητα. Θα είναι ένα ατέλειωτο ταξίδι, όμως με το να το μοιράζομαι, ελπίζω να βοηθήσω τους άλλους”.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News