Ο νέος ρόλος της Dakota Johnson είναι κόντρα ρόλος σε σχέση με τις 50 Αποχρώσεις του Γκρι κι εμείς ανυπομονούμε να την δούμε να πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία που ετοιμάζει το Netflix!

Το Netflix ανακοίνωσε κι επίσημα τη συνεργασία του με την ηθοποιό που έγινε γνωστή απ’ τη σειρά ταινιών FiFty Shades και ο νέος της ρόλος θα έχει πολύ ενδιαφέρον.

Πιο συγκεκριμένα η Dakota Johnson γίνεται η νέα ηρωίδα της Jane Austen, αφού θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα ταινία «Persuasion» (Πειθώ), η οποία βασίζεται στο τελευταίο μυθιστόρημα της συγγραφέως.

Ο νέος ρόλος της Dakota Johnson

Στο Persuasion η ηθοποιός θα υποδυθεί την Anne Elliot, μια ασυμβίβαστη γυναίκα, με ευαισθησίες, η οποίες ζει με την σνομπ οικογένειά της. Ο νεανικός της έρωτας Frederick Wentworth επιστρέφει τη ζωή της τη στιγμή που η οικογένειά της είναι στο χείλος της χρεοκοπίας.

Η Anne είχε απορρίψει τον Frederick επειδή δεν τον θεωρούσε κατάλληλο για την κοινωνική θέση της οικογένειάς της.

Τι θα διαλέξει η Anne όταν ο παλιός της έρωτας βρίσκεται ξανά μπροστά της; Θα αφήσει για πάντα πίσω το παρελθόν της ή θα ακούσει την καρδιά της, η οποία της λέει να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία;

Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν τον Μάιο, ενώ όσο περνάει ο καιρός θα αποκαλύπτονται περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ταινία θα είναι μια σύγχρονη εκδοχή της κλασικής ιστορίας, ενώ η Βρετανίδα Carrie Cracknel, που σκηνοθέτησε το 2019 το Sea Wall/A Life, έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι το συγκεκριμένο μυθιστόρημα της Jane Austen είχε μεταφερθεί στην οθόνη και το 1995 με την Amanda Root να κρατάει τότε τον πρωταγωνιστικό ρόλο και τον Ciarán Hinds να υποδύεται τον Frederick Wentworth.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News