Είναι η γυναίκα που φαίνεται να αγαπάει τις καμπύλες και τις ραγάδες της πιο πολύ από κάθε άλλη και η νέα ανάρτηση της Ashley Graham για το σώμα της είναι μία ακόμη απόδειξη.

Είναι κατά του body shaming, αγαπάει πραγματικά το σώμα της και δεν διστάζει να το αποδεικνύει με κάθε τρόπο. Κατά καιρούς έχει ανεβάσει φωτογραφίες δείχνοντας τις “ατέλειες” του σώματός της, την κυτταρίτιδα, τις ραγάδες, αυτά που για κάποιους άλλους μπορεί να θεωρούνται ατέλειες αλλά βασικά δεν είναι ούτε για εκείνη ούτε γενικά.

Μέσα από τη νέα ανάρτηση της Ashley Graham για το σώμα της, η ίδια παρακινεί κάθε άτομο να αγαπά περισσότερο το δέρμα και το σώμα του, όπως κι αν είναι αυτό και να λέει “σ’ αγαπώ” στον εαυτό του.

Το video της Ashley Graham για ένα «Self-Love Challenge» που έγινε viral

Οι φωτογραφίες που ανέβασε η Ashley Graham για το σώμα της είναι το body positivity μήνυμα που χρειάζεται να διαβάζουμε και να βλέπουμε κάθε μέρα! Για ακόμα μία φορά το μοντέλο σπάει τα στερεότυπα ομορφιάς, στέκεται απέναντι στον σεξισμό και μας παρακινεί να δούμε τα σώματά μας υπό μία άλλη οπτική γωνία και να τα αγαπήσουμε πραγματικά. Μήπως να την ακούσεις; Μήπως να λες κι εσύ πιο συχνά “σ’ αγαπώ” στο σώμα σου και να μην ντρέπεσαι γι’ αυτό;

Τώρα που ο καιρός ζεσταίνει, γνωρίζω πολλούς ανθρώπους που δυσκολεύονται να φοράνε λιγότερα ρούχα και να δείχνουν μεγαλύτερο μέρος του σώματός τους. Ελπίζω αυτές οι φωτογραφίες όμορφων σωμάτων στις οποίες έχω προστεθεί με ετικέτα, να σε παρακινήσουν να αγαπήσεις το δικό σου δέρμα. Πιστέψτε με, όταν λέω ότι το σώμα σου είναι όμορφο το εννοώ. Ξέρω ότι είναι εύκολο να πεις στον εαυτό σου το ψέμα ότι δεν είσαι αρκετά καλή. Αρκετά λεπτή. Αρκετά σέξι. «Αψεγάδιαστη» αρκετά για να φορέσεις μπλούζα ή μαγιό. Αλλά είσαι καυτή όπως κι ο καιρός. Μην αφήσεις το μυαλό σου να σε εμποδίσει από το να απολαύσεις τη ζωή σου στο έπακρο (και θυμήσου να λες «σ ‘αγαπώ» στον εαυτό σου κάθε μέρα)!

Δες μερικές ακόμα φωτογραφίες της που αναδεικνύει μ’ έναν υπέροχο και κομψό τρόπο το σώμα της, την κυτταρίτιδά της, τις ραγάδες της.

Η έγκυος Ashley Graham μας δείχνει το σώμα της κι είναι πιο σέξι από ποτέ!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News