Στο Ενώπιος Ενωπίω μίλησε το βράδυ της Δευτέρας 1 Μαρτίου ο Πάνος Μουζουράκης για τις καταγγελίες, μιλώντας μεταξύ άλλων στον Νίκο Χατζηνικολάου για το περιστατικό που έζησε στα 14 του έτη και τον στιγμάτισε.

Το βράδυ της Δευτέρας ο Πάνος Μουζουράκης κάθισε απέναντι από τον Νίκο Χατζηνικολάου και μίλησε μαζί του, αποκαλύπτοντας όσα δεν ξέραμε μέχρι τώρα για εκείνον.

Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε αρχικά για τα παιδικά του χρόνια, για τον ερχομό στην Ελλάδα σε ηλικία 8 ετών, αφού γεννήθηκε στην Ελβετία, ενώ στην εκπομπή μίλησε και η μητέρα του, η οποία δήλωσε «Συχνά λιποθυμούσε. Στην αρχή τρόμαξα αλλά τελικά ήταν από τα νεύρα του. Εγώ του λέω να έχει επιτυχίες στη ζωή του και να μην καβαλήσει το καλάμι».

Σχετικά με τον πατέρα του, ο Πάνος Μουζουράκης είπε χαρακτηριστικά «Στα 14 ο μπαμπάς μου με έπιασε να καπνίζω και έβαλε το μεγάλο μου αδελφό, Μανώλη και με πήρε υπό την προστασία του, αλλά μου άρεσε γιατί κάναμε παρέα. Όταν έμαθα ότι ο πατέρας μου αρρώστησε, έγραψα το μισό τραγούδι στο αεροπλάνο και το άλλο μισό στο νοσοκομείο. Ήμασταν όλοι μαζεμένοι πάνω από το κρεβάτι του και μας είπε: “Είμαι πλήρης, μπορώ να φύγω” και να προχωράμε μπροστά. Την ημέρα που με πήρε ο αδελφός μου και μου είπε ότι ο μπαμπάς έφυγε, ένιωσα πίσω μου ένα χάδι στην πλάτη. Νόμιζα ότι ήταν η Μαρία, αλλά εκείνη κοιμόταν. Το άγγιγμα ήταν τόσο αληθινό και ένιωσα ότι μου στέλνει ο μπαμπάς μου το σημάδι».

Σχετικά με τις καταγγελίες και το περιστατικό που τον στιγμάτισε σε νεαρή ηλικία, ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως ήταν μια εμπειρία που έζησε στα 14 του έτη και μέχρι τα 23 δεν μπόρεσε να το πει σε κανέναν.

Φοβάμαι πάρα πολύ να σηκώσω το δάχτυλο και να δείξω κάποιον, χωρίς να ξέρω όλα τα στοιχεία. Ξέρω ότι πρέπει να μιλήσουμε και να στηρίξουμε. Έχω περάσει κι εγώ από παρόμοια φάση. Υπάρχει πολύ κόσμος που έχει ζήσει κάτι τέτοιο. Δε γίνεται μόνο στον χώρο του θεάτρου. Μιλάμε για το θείο, μιλάμε για τον οικογενειακό φίλο, για τον μπάρμπα στο καφενείο που με έβαλε σε ένα αμάξι και με πήγε σε ένα δάσος. Με στιγμάτισε μια τέτοια εμπειρία στα 14 μου και δεν το είχα πει σε κανέναν έως τα 23 μου. Και καταλαβαίνω πώς είναι να αισθάνεσαι τις ενοχές. Εγώ έχω 4-5 φίλους που έχουν δεχθεί κάτι ανάλογο. Και ναι. πρέπει να αλλάξει αυτό. Να τους κρεμάσουμε στο Σύνταγμα; Που θα μπούνε τα όρια; Πότε θα σταματήσουμε να κάνουμε τα στραβά μάτια; Τα όπλα, τα ναρκωτικά και η παιδεραστία είναι οι μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου.

Δες όλα όσα είπε ο Πάνος Μουζουράκης για τις καταγγελίες και το τραυματικό περιστατικό στα 14 του έτη:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News