Συγκινούν τα λόγια του Γιάννη Αϊβάζη για την σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε σε μικρή ηλικία. Η αποκάλυψη του Γιάννη Αϊβάζη συγκλονίζει για τη μάχη που έχει δώσει στο παρελθόν με τον καρκίνο.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε ανοιχτά σε συνέντευξή του στο περιοδικό HELLO! και τον Γιάννη Βίτσα και εκμυστηρεύτηκε την περιπέτεια υγείας του που πέρασε σε ηλικία 6 ετών. Ο ίδιος αποκάλυψε πως όταν ήταν μικρός διαγνώστηκε με καρκίνο και κατάφερε να τον νικήσει με τους γονείς του στο πλευρό του. Βέβαια, δήλωσε για πρώτη φορά πως αυτή η μάχη που έδωσε με τον καρκίνο του έχει αφήσει ένα κουσούρι και πιο συγκεκριμένα 60% κώφωση στο ένα αφτί. Όσα είπε ανοιχτά ο Γιάννης Αϊβάζης συγκλονίζουν.

Η αποκάλυψη του Γιάννη Αϊβάζη για τη μάχη με τον καρκίνο

Τα δύο αδέλφια σου πέρασαν μια σοβαρή περιπέτεια υγείας αφού διαγνώστηκαν με ανεύρυσμα στον εγκέφαλο. Πώς το αντιμετώπισες;

Είναι κάτι το οποίο πέρασε. Η μητέρα μου μάλιστα έκανε το τελευταίο χειρουργείο πριν από τρεις ημέρες. Αισθάνομαι ευλογημένος γιατί το πρόβλημα εντοπίστηκε και είναι καλά όλα τα μέλη της οικογένειάς μου. Νιώθω επίσης τυχερός μέσα σε όλη αυτή την ατυχία επειδή, παρότι πρόκειται για κληρονομική ασθένεια, δεν μου συνέβη ενώ υπήρχαν 90-95% πιθανότητες να νοσήσω. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι τελικά η πρόληψη αποτελεί το άλφα και το ωμέγα.

Έχεις έρθει ποτέ αντιμέτωπος με τον θάνατο;

Ναι, έχω αντιμετωπίσει κατάματα τον θάνατο και, δόξα τω Θεώ, βγήκα νικητής όταν, σε ηλικία 6 χρονών, διαγνώστηκα με καρκίνο.

Τι θυμάσαι από εκείνη την περίοδο;

Ήταν πρωτόγνωρο το συναίσθημα. Οι δικοί μου, οι οποίοι ήταν βιοπαλαιστές, ανήκαν σε μικρομεσαία οικογένεια, κατάφεραν με το υστέρημά τους να ταξιδέψουμε στο εξωτερικό, όπου και έλαβα την κατάλληλη θεραπεία. Έτσι είμαι σήμερα στη ζωή. Νοσηλεύτηκα για έξι μήνες στο Νοσοκομείο Παίδων και έπειτα πήγαμε στην Αγγλία.

Σε σημάδεψε αυτό το γεγονός;

Δεν το έχω ξεχάσει. Μου έχει αφήσει άλλωστε ένα κουσούρι, μια στάμπα για να το θυμάμαι για πάντα. Έχω 60% κώφωση στο ένα αφτί – κάτι που εξομολογούμαι για πρώτη φορά. Κάθε πρωί που ξυπνάω λέω «δόξα τω Θεώ» και η ζωή προχωρά. Η οικογένεια και το παιδί μου με κάνουν χαρούμενο και ευτυχισμένο.

Η συγκινητική ανάρτηση του Αντίνοου Αλμπάνη για τη μάχη του με τον καρκίνο: «Θέλω να δεις ότι δεν υπήρξα ποτέ μελλοθάνατος»

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News