Η αποκάλυψη της Sharon Stone για τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε στα 14 της έτη κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Τι δήλωσε η ηθοποιός;

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε η ηθοποιός μέσα από τη βιογραφία της «The Beauty of Living Twice», αναφέροντας πως τόσο η ίδια όσο και η αδερφή της έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον παππού τους, όταν ήταν παιδιά. Η ίδια αποκαλύπτει ότι τα δύο ανήλικα κορίτσια κακοποιήθηκαν από τον παππού τους, Clarence Lawson, με τη βοήθεια της γιαγιάς τους, την οποία επίσης κακοποιούσε ο Lawson.

Σύμφωνα με την 63χρονη ηθοποιό, η γιαγιά τους ήταν εκείνη που κλείδωνε τους τρεις τους σε ένα δωμάτιο και συνέβαινε η κακοποίηση.

Μάλιστα, όταν πέθανε ο παππούς τους η Sharon Stone – σε ηλικία 14 ετών – κρυφοκοίταξε μέσα στο φέρετρό του και τον ακούμπησε για να δει αν όντως έχει φύγει από τη ζωή.

Τον έσπρωξα και η περίεργη ικανοποίηση πως επιτέλους είχε πεθάνει, με σόκαρε. Κοίταξα την Kelly (σ.σ. η αδερφή της) και κατάλαβε: Ήταν 11 χρονών και όλο αυτό είχε τελειώσει.

Πέρα από αυτή την αποκάλυψη της Sharon Stone, στην αυτοβιογραφία της αναφέρεται και μία ακόμη άσχημη εμπειρία που είχε στο ξεκίνημα της καριέρας της, στα γυρίσματα της ταινίας “Βασικό Ένστικτο”, όπου μέλος της παραγωγής της είπε να βγάλει το εσώρουχο στη σκηνή της ανάκρισης, λέγοντας πως δεν θα αποκαλυφθεί κάτι παραπάνω.

«Μου είπαν “δεν μπορούμε να δούμε κάτι. Θέλουμε απλά να βγάλεις το εσώρουχό σου και το άσπρο αντανακλά στο φως οπότε καταλαβαίνουμε ότι φοράς εσώρουχο”» γράφει η ίδια.

Η φωτογραφία της Sharon Stone στα 62 της αποδεικνύει ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός

Πριν λίγες ημέρες έγινε, επίσης, γνωστό πως η διάσημη ηθοποιός υπεβλήθη σε πλαστική στήθους παρά τη θέλησή της. Πιο συγκεκριμένα, το 2001, η Sharon Stone υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει καλοήθεις όγκους από το στήθος της και μετά από το χειρουργείο διαπίστωσε ότι ο γιατρός της είχε κάνει προσθετική στήθους χωρίς εκείνη να έχει συμφωνήσει. Σε συνέντευξή της στους The Times, δήλωσε χαρακτηριστικά πως όλο αυτό έγινε παρά τη θέλησή της και χωρίς να έχει αποφασισθεί αυτό από πριν.

Όταν μου αφαίρεσαν τους επιδέσμους από την επέμβαση, ανακάλυψα ότι το στήθος μου ήταν μεγαλύτερο, κι εκείνος μου είπε – ταιριάζει καλύτερα με το μέγεθος των γοφών σου. Είχε αλλάξει το σώμα μου παρά τη θέλησή μου και χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Πίστευε ότι το στήθος μου θα δείχνει καλύτερα μεγαλύτερο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News