Στο επεισόδιο του Σαββάτου οι υποψήφιοι για αποχώρηση ήταν τρεις και κλήθηκαν να εκτελέσουν μία εξαιρετικά απαιτητική συνταγή με βασικό συστατικό τη μελιτζάνα. Η αποχώρηση από το MasterChef που έφερε κλάματα και συγκίνηση στο πλατό ήταν εκείνη της Βίλλης Σεργή. Η ανατροπή με την κάρτα ασυλίας ήταν εκείνη η οποία κρίθηκε καθοριστική για το αποτέλεσμα.

Η αποχώρηση από το MasterChef που έφερε κλάματα

Ο Στέφανος Χίλας, η Βίλλη Σεργή κι ο Παναγιώτης Τζαμαλής ήταν οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση στο επεισόδιο του Σαββάτου, 6/3/2021, και κλήθηκαν να εκτελέσουν μία αρκετά απαιτητική συνταγή με βασικό συστατικό τη μελιτζάνα. Οι τρεις σεφ δοκίμασαν τα πιάτα που ετοίμασαν οι διαγωνιζόμενοι και αξιολογώντας τις προσπάθειες τους αποφάσισαν ποιος θα αποχωρήσει από το γνωστό τηλεπαιχνίδι μαγειρικής.

Ο Στέφανος Χίλας ήταν εκείνος ο οποίος ανέβηκε πρώτος στον εξώστη αφού είχε εκτελέσει το πιάτο καλύτερα από τους άλλους δύο συμπαίκτες του. Το αποτέλεσμα της αποχώρησης κρίθηκε στον πόντο και τελικά η Βίλλη Σεργή ήταν εκείνη που αποχώρησε γεμίζοντας το πλατό με δάκρυα τόσο δικά της όσο και της συμπαίκτριας της, Μαργαρίτας Νικολαΐδη.

Η Μαρίνα από την άλλη επέλεξε να χρησιμοποιήσει την κάρτα ασυλίας της και δήλωσε χαρακτηριστικά:

Είμαι ένας άνθρωπος που είμαι δίκαιος νομίζω σήμερα υπήρχε μία αδικία. Θα επιλέξω να σώσω τη Μαρία και θεωρώ ότι χρειάζεσαι την κάρτα περισσότερο από τους υπόλοιπους

Νομίζω ότι όλοι οι στόχοι μου επιτεύχθηκαν. Τους έκανα π…α με μια κάρτα που πλέον είναι διαθέσιμη και μπορώ να τη διεκδικήσω ξανά. Είμαι πολύ ευτυχισμένη γιατί περίμενα να έχω κάνει την ταραχή μου, αλλά εγώ τελικά έριξα ατομική βόμβα

Η Μαρίνα έσωσε τη Μαρία και έτσι τη θέση της πήρε η Βίλλη έχοντας συγκεντρώσει τέσσερις ψήφους προηγουμένως. Το πιάτο αντιγραφής που δημιούργησε o σεφ John Skotidas ήταν ένα fusion πιάτο με αρνί στιφάδο με μελιτζάνα μίσο, για το οποίο τους δόθηκαν 75 λεπτά προετοιμασίας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News