Η αποχώρηση του Τζαμάλ με κλάματα έκανε βαρύ το κλίμα στο MasterChef, με τους συμπαίκτες του, αλλά και τους κριτές, να τον αποχαιρετούν συγκινημένοι.

Αρχικά, βρέθηκαν ενώπιον των κριτών οι παίκτες που βρήκαν τα λιγότερα υλικά στην Τυφλή Γευσιγνωσία. Όπως ανακοίνωσαν οι κριτές, ένας από τους πέντε τους δε θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση και θα περάσει στους 8 καλύτερους του φετινού MasterChef.

Ο Παύλος κατάφερε να φτιάξει τα καλύτερα tacos και να εντυπωσιάσει τους κριτές, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να τρώνε! Οι κριτές είπαν πως η προσπάθειά του ήταν εξαιρετική και φυσικά ο ίδιος εξασφάλισε τη θέση του στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Υποψήφιοι, λοιπόν, προς αποχώρηση ήταν ο Νίκος, ο Παναγιώτης, η Μαρίνα και ο Διονύσης.

Ο chef Βασίλης Μουρατίδης ετοίμασε ένα απαιτητικό πιάτο αντιγραφής που δυσκόλεψε τους υποψήφιους.

Χριστόψαρο με γλάσο ντομάτας, γεμιστό κολοκυθοανθό και σαμπαγιόν από πράσινο πιπέρι ήταν το πιάτο του βραβευμένου σεφ.

Η πολύπλοκη αυτή συνταγή με τις πολλές παρασκευές δυσκόλεψε τους επίδοξους σεφ που είχαν 100 λεπτά στη διάθεσή τους για να το ετοιμάσουν.

Η αποχώρηση του Τζαμάλ με κλάματα

Τελικά, συγκεντρώνοντας 25 βαθμούς, ο Διονύσης ανέβηκε ασφαλής στον εξώστη και πέρασε στην οκτάδα του MasterChef 5. Η Μαρίνα κατάφερε να φτάσει τους 28 βαθμούς, με την πιο δυνατή προσπάθεια της βραδιάς.

Ο Νίκος συγκέντρωσε 24 βαθμούς ενώ ο Παναγιώτης 21, με αποτέλεσμα να αποχωρεί οριστικά απ’ τον διαγωνισμό μαγειρικής.

Οι παίκτες χειροκρότησαν τον «Τζαμάλ» και ο ίδιος είπε:

Χάρηκα πάρα πολύ που έφτασα μέχρι εδώ… δεν το περίμενα. Βασικά δεν περίμενα και να μπω στην αρχή γιατί υπήρχε πολύς ανταγωνισμός. Ήταν πολύ διαφορετικό το παιχνίδι. Χαίρομαι για όλα αυτά που έζησα. Σίγουρα θα βγω καλύτερος μάγειρας από ‘δω μέσα. Σίγουρα είχε μια κακή μέρα σήμερα

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News