Το χθεσινό επεισόδιο του GNTM, την Τρίτη 27/10/2020, είχε νερό… πολύ νερό! Από τη δοκιμασία επιβράβευσης μέχρι τη δοκιμασία αποχώρησης οι παίκτες ήταν σαν βρεγμένες γάτες στην κυριολεξία αφού και οι δύο δοκιμασίες διαδραματίστηκαν σε πισίνα. Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, αρκετοί δυσκολεύτηκαν και αρκετοί ήταν σαν να βρίσκονται στο φυσικό τους στοιχείο. Τι έγινε για πρώτη φορά στο GNTM με τις φωτογραφίες; Τι έγινε με το Δημοσθένη και τη Μαρινέλα και γιατί την αποκάλεσε Μις Κοιμισμένη 2020;

Η δοκιμασία επιβράβευσης και η δοκιμασία αποχώρησης στην πισίνα

Η δοκιμασία επιβράβευσης απαιτούσε από τα μοντέλα να σπρώξουν έναν συμπαίκτη τους στην πισίνα και εκείνος να πάρει την καλύτερη δυνατή πόζα πέφτοντας στο νερό. Η καλύτερη φωτογραφία θα έδινε τη δυνατότητα σε δύο μοντέλα να ξεμυτίσουν από το σπίτι και να περάσουν την επόμενη μέρα κάνοντας scuba diving. Οι τυχεροί ήταν ο Σήφης, καθώς είχε την καλύτερη φωτογραφία, και ο Εμάνουελ τον οποίο επέλεξε ο πρώτος να τον συνοδεύσει στην εξόρμηση.

Η δοκιμασία της αποχώρησης ήταν για ακόμα μία φορά η πιο απροσδόκητη έκπληξη για τους παίκτες του GNTM καθώς η φωτογράφηση ήταν… υποβρύχια! Τα επίδοξα top models κλήθηκαν να βυθιστούν στον πάτο μίας ειδικά διαμορφωμένης πισίνας και να φωτογραφηθούν με κομμένη την ανάσα στην κυριολεξία! Η αρκετά απαιτητική δοκιμασία απαιτούσε τεχνική, ψυχραιμία, στοιχεία υποκριτικής και φυσικά χάρη. Σε όλη τη διάρκεια της φωτογράφισης, φυσικά, υπήρχαν εξειδικευμένοι δύτες ώστε να είναι τα μοντέλα ασφαλή.

Που δόθηκαν τα disavantage και τι έγινε με το Δημοσθένη και τη Μαρινέλα

Ο Δημοσθένης ως νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας είχε τη δυνατότητα να δώσει disavantage σε δύο παίκτες. Ο Δημοσθένης είχε την επιλογή να επιλέξει ποιο από τα concept θα πραγματοποιήσει ο ίδιος σε 3′ και να επιλέξει δύο άλλους παίκτες οι οποίοι θα φωτογραφηθούν σε 1,5′. Οι χαρακτηρισμοί δεν έλειψαν καθώς ο Δημοσθένης επέλεξε την Μαρινέλα, την οποία “στόλισε” αποκαλώντας την Μις Κοιμισμένη 2020. Φυσικά, η Μαρινέλα ανταπέδωσε τη “μαχαιριά” λέγοντας “Πραγματικά είναι τόσο διπρόσωπος που δεν πιστεύω ότι αξίζει να ανοίγει το στόμα του μπροστά στις κάμερες.Δεν ταιριάζουν όλοι με όλους. Δεν πιστεύω ότι είμαι η Μις Κοιμισμένη 2020!” Η δεύτερη επιλογή του Δημοσθένη ήταν ο Εμάνουελ, τον οποίο επέλεξε λόγω της “φοβίας” του με το νερό και επειδή θέλησε να τον δυσκολέψει.

Ποιοι δυσκολεύτηκαν περισσότερο στη δοκιμασία αποχώρησης

Οι παίκτες που δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα στη δοκιμασία, ήταν η Ρασέλ και η Παρασκευή. Η Παρασκευή δε τα πάει καλά με το νερό ανέκαθεν και έτσι όταν χρειάστηκε “να ποτίσει το λουλούδι κάτω από το νερό” δυσκολεύτηκε να κατέβει στον πάτο της πισίνας. Η ίδια, προσπαθούσε μέχρι την τελευταία στιγμή, ωστόσο τελικά δεν πρόλαβε να βγάλει τον αναπνευστήρα από το στόμα. Βγαίνοντας από την πισίνα ξέσπασε σε κλάμματα καθώς δε θέλει να αποχωρήσει από το διαγωνισμό. Η Ρασέλ ωστόσο χάρηκε με την εξέλιξη της Παρασκευής καθώς και η ίδια δυσκολεύτηκε πολύ στη δοκιμασία.

Ποιος πήρε την καλύτερη φωτογραφία και ποιο μοντέλο αποχώρησε

Όχι μία αλλά τέσσερις ήταν οι καλύτερες φωτογραφίες με τη Βίκυ Καγιά να εκφράζει το γεγονός με τα κάτωθι:

Είναι η πρώτη φορά που η φωτογραφία της εβδομάδας δεν είναι μία, αλλά τέσσερις Αιμιλιάνο. Είναι παγκόσμια πρώτη όλο αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ υπερήφανος. Δεν έχει ξαναγίνει σε κανένα GNTM, ούτε στο εξωτερικό και συνέβη εδώ

Προς αποχώρηση βρέθηκε η Ρασέλ και η Παρασκευή με την τελευταία να αποχωρεί από το παιχνίδι. Η Παρασκευή ξέσπασε σε κλάματα και είπε χαρακτηριστικά:

Το ξέρω πώς η δική μου φωτογραφία ήταν η χειρότερη. Αν το κρίνουμε από αυτό, ναι το δέχομαι!

View this post on Instagram

Πόσο εύκολο είναι να διατηρήσεις ήρεμη την έκφρασή σου, κάνοντας καθημερινές δραστηριότητες με φυσικότητα, όταν βρίσκεσαι κάτω από το νερό και προσπαθείς να κρατήσεις την αναπνοή σου; Καθόλου. Το set της Underwater φωτογράφισης στήθηκε στον βυθό μιας πισίνας και τα μοντέλα φωτογραφήθηκαν στα πλαίσια μιας καμπάνιας φυσικών χυμών. Ο Αιμιλιάνο, με τέσσερις διαφορετικές λήψεις, πήρε τη δουλειά και έσπασε κάθε ρεκόρ! ��#GNTMgr #StarChannelTv @starchanneltv #dante #kostisvonkas #NASHbyNA #benetomareti

A post shared by Greece’s Next Top Model (@gntmgr) on

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News