Έφυγε από τη ζωή η Έλλη Κυριακίδου, μια αξιόλογη ηθοποιός, που συνεργάστηκε πρόσφατα και με τον Ανδρέα Γεωργίου. Ο τελευταίος γνωστοποίησε τον θάνατό της μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Ο καλλιτεχνικός κόσμος σε Ελλάδα και Κύπρο θρηνεί με την απώλεια της γνωστής ηθοποιού σε ηλικία 89 ετών. Η Έλλη Κυριακίδου έφυγε από τη ζωή μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο. Η ηθοποιός είχε συνεργαστεί και με τον Ανδρέα Γεωργίου στις «8 λέξεις», αλλά και το «Μπρούσκο».

Η Έλλη Κυριακίδου συνεργάστηκε με το ΡΙΚ σε ραδιοφωνικές εκπομπές και τηλεοπτικές, όπως και με την ΕΡΤ και τον κινηματογράφο και τη τηλεόραση. Έπαιξε σε επιθεωρήσεις, κωμωδίες, οπερέτες, δράματα και τραγωδίες. Έλαβε μέρος σε έργα κλασσικών συγγραφέων και νεοτέρων καθώς και Κυπρίων, όπως αναφέρεται και στον Φιλελεύθερο Κύπρου.

Η ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου για τον θάνατο της Έλλης Κυριακίδου

“Αυτή η ψυχούλα σήμερα έφυγε… άφησε πίσω της πολλή αγάπη… τόση πολλή που θα την έχουμε γύρω μας για πάντα… Έλλη μου σε ευχαριστώ για όλες αυτές τις στιγμές που με κοίταζες στα μάτια και γαλήνευες την ψυχή μου. Θα σιγοτραγουδάω για πάντα το τραγούδι μας… «Σ αγαπώ και μ’ αρέσει η ζωή γιατί εσένα αγαπώ»” έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στο Instagram, ανεβάζοντας ένα συγκινητικό βίντεο με την ηθοποιό στο νοσοκομείο. Ο Ανδρέας Γεωργίου ανέβασε, ακόμα, μια σειρά από insta stories με την ηθοποιό, δείχνοντας στον κόσμο ποια πραγματικά ήταν και πόσο πολύ την αγαπούσε.

Παλαιότερη ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου με την ηθοποιό:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News