Η Gwyneth Paltrow ανάρτησε ένα video για την ταινία “A Letter to My Loved Ones” που θα σε κάνει να λυγίσεις. Πρόκειται να νιώσεις έναν κόμπο στο στήθος ο οποίος όμως έχει να σου δώσει ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Η Gwyneth Paltrow ανάρτησε ένα video για την ταινία “A Letter to My Loved Ones”

Η ανάρτηση της Gwyneth Paltrow αφορά σε ένα clip από μία συγκινητική ταινία για τον Καρκίνο του Μαστού που πρέπει να δεις. Η ταινία έχει βασιστεί στις ιστορίες 12 γυναικών, στα συναισθήματα τους, τις εμπειρίες τους και τη μάχη τους. Αξίζει να αφιερώσεις μόλις τρία λεπτά από το χρόνο σου και να παρακολουθήσεις αυτό το video που θα σε καθηλώσει.

Η γνωστή ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτηση της χαρακτηριστικά έγραψε:

“Μία επιστολή προς τους αγαπημένους μου”
Αυτόν τον μήνα επαγρύπνησης για τον Καρκίνο του Μαστού, η αγαπημένη μου φίλη @StellaMcCartney κυκλοφόρησε την συγκινητική ταινία «A Letter to My Loved Ones». Βιντεοσκοπήθηκε από την απίστευτη και βραβευμένη με Pulitzer φωτορεπόρτερ @LynseyAddario και την σκηνοθέτη και ακτιβίστρια @AliceAedy, 12 γυναίκες μοιράζονται τις ιστορίες, τις ουλές και τη δύναμή τους. Φέτος, οι πωλήσεις του ροζ σετ εσωρούχων Whitney Popping της Stella θα στηρίξουν το #StellaCares Foundation – βοηθώντας πρωτοβουλίες για καρκίνο του μαστού παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των @HBCancerUK και του #LindaMcCartneyCentre.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News