Η Amanda Seyfried σε συνέντευξη της στο περιοδικό Porter αποκάλυψε πως αρκετές φορές όταν ήταν νέα, ένιωθε άβολα στο κινηματογραφικό πλατό και ήξερε ότι ήταν ο μόνος τρόπος για να κρατήσει τη δουλειά της.

Όλα όσα αποκάλυψε η Amanda Seyfried για την πίεση που ένιωθε όταν ήταν νέα

Η ίδια αναφέρθηκε στις δυσκολίες που υπήρχαν όταν εκείνη ήταν νέα και το πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν οι συντονιστές οικειότητας στις ερωτικές σκηνές ή ακόμα και τις σκηνές χωρίς ρούχα.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός «εύχεται να μπορούσε να κάνει τις πρώτες εμφανίσεις της τώρα, σε μια εποχή όπου οι συντονιστές οικειότητας είναι απαίτηση προϋπόθεση σε ένα σετ και οι ηθοποιοί είναι σε καλύτερη θέση να μιλήσουν και να αντιδράσουν». Θυμάται χαρακτηριστικά στιγμές που την έκαναν να νιώσει πολύ άβολα, ωστόσο η ίδια φοβόταν να αντιδράσει για να μη χάσει τη δουλειά της.

«Όταν ήμουν 19 και περπατούσα χωρίς τα εσώρουχά μου στο σετ – το σκέφτομαι τώρα και λέω στον εαυτό μου, πλάκα μου κάνεις; Πώς το άφησα να συμβεί αυτό;» είπε η Seyfried. «Ναι ξέρω. Ήμουν 19, δεν ήθελα να στενοχωρήσω κανέναν και ήθελα απλά να κρατήσω τη δουλειά μου. Να γιατί» κατέληξε λέγοντας η 36χρονη ηθοποιός.

She Said: Μόλις κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας για το σκάνδαλο Weinstein

Τι είναι οι συντονιστές οικειότητας και γιατί χρησιμοποιούνται στο Hollywood;

Το σκάνδαλο Weinstein του 2017 και το κύμα αντιδράσεων που ακολούθησε, δημιούργησαν τα τελευταία χρόνια αυξημένη ανάγκη για ένα νέο ρόλο στις παραγωγές του Hollywood. Ο ρόλος αυτός ονομάστηκε «συντονιστής οικειότητας».

Ο συντονισμός είναι βασικό μέρος του ρόλου ενός συντονιστή οικειότητας. Το άτομο αυτό είναι υπεύθυνο για τη διευκόλυνση των δύσκολων σκηνών, οι οποίες κατά βάση είναι οι ερωτικές σκηνές.

Είναι εκείνος που φροντίζει για την ομαλή διεξαγωγή των ερωτικών σκηνών στο πλατό και βοηθά στη χορογραφία των κινήσεων και της οικείας δράσης, καθώς και στο να κάνει τους ηθοποιούς να αισθάνονται άνετα κατά τη διάρκεια αμήχανων σκηνών.

Σήμερα, η δουλειά του συντονιστή οικειότητας είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες θέσεις εργασίας στον τομέα της ψυχαγωγίας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News