Η Kim Kadarshian κατέθεσε αίτηση διαζυγίου για τον Kanye West ύστερα από σχεδόν 7 χρόνια γάμου. Το γνωστό ζευγάρι τον τελευταίο χρόνο έχει αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα με την 40χρονη να έχει κάνει δηλώσεις ακόμα και για τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο γνωστός τραγουδιστής.

Αίτηση διαζυγίου για Kim Kardashian και Kanye West

Την Παρασκευή στο Los Angeles, η Kim Kardashian κατέθεσε αίτηση διαζυγίου σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ για τον Kanye West. Η 40χρονη σούπερ σταρ ζητά την κοινή επιμέλεια από νομική και φυσική πλευρά, για τα τέσσερα παιδιά που έχουν αποκτήσει μαζί με τον γνωστό τραγουδιστή. Το ζευγάρι είχε υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης, το οποίο κανένας από τους δύο δε φαίνεται να θέλει να προσβάλει.

Ο 43χρονος ράπερ έχει υποστηρίξει ότι η σύντροφός του και η οικογένεια της τον πίεζαν να λάβει ψυχιατρική θεραπεία καθώς και ότι όπως ο ίδιος είχε αναφέρει σε μία ανάρτησή του στα social media τον Ιούλιο του 2020, “προσπαθώ να χωρίσω από τότε που η Kim συναντήθηκε με τον Meek στο Warldolf για τη μεταρρύθμιση των φυλακών”.

Πηγή από το οικογενειακό τους περιβάλλον έχει αναφέρει στη Daily Mail, ότι ο Kanye West είχε εμφανιστεί για πολύ λίγο στα γενέθλια της. Πιο συγκεκριμένα είχε πει:

Εμφανίστηκε αργά και έφυγε νωρίς. Το μόνο που έκανε ήταν να φέρει το ολόγραμμα του πατέρα της Ρόμπερτ Καρντάσιαν και μετά έφυγε από εκεί όσο πιο γρήγορα μπορούσε

Η ατομική περιουσία της Kim Kardashian αγγίζει τα 900 εκατομμύρια δολάρια ενώ του τραγουδιστή ανέρχεται στα 1,26 δισεκατομμύρια δολάρια. Η κοινή τους περιουσία αγγίζει τα 70 εκατομμύρια δολάρια καθώς το ζευγάρι έχει πολλά ακίνητα από κοινού καθώς και έργα τέχνης αξίας, αυτοκίνητα, κοσμήματα και ζώα. Οι όροι του προγαμιαίου συμβολαίου θα καθορίσει πως θα μοιραστεί η περιουσία τους καθώς και οι διακανονισμοί που θα ορίσουν οι δικηγόροι τους.

Η εκπομπή “Πάμε Δανάη” έκανε ένα ρεπορτάζ σχετικά με την Kim Kardashian και τις συμβουλές που ζητά για μετά το διαζύγιο σχετικά με τα παιδιά της.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News