Η Adele και η Oprah σε μια συνάντηση που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη. Μιλάει για την έμπνευση για το Hello, ερμηνεύει τραγούδια απ’ τον νέο της δίσκο, αναφέρεται στο διαζύγιο και τις δίαιτες και γενικά μιλάει για τη ζωή της.

Η συνέντευξη της Adele στην Oprah θα μεταδοθεί στο CBS την Κυριακή, αλλά μάθαμε ήδη κάποιες πληροφορίες απ’ το βίντεο που κυκλοφόρησε.

Η star είπε ότι πάντα ξεκινάει με το Hello, παρότι μπορεί να έχει κυκλοφορήσει πολλά άλλα τραγούδια από τότε μέχρι σήμερα, καθώς θα ήταν… περίεργο να το πει κάπου στη μέση.

Πάντα θα ξεκινάω με το Hello. Θα ήταν περίεργο αν το έλεγα κάπου στη μέση, ξέρεις. Οπότε ναι, αρχίζω με αυτό

Μιλώντας για την έμπνευση για το Hello, η Adele εξομολογήθηκε πως ήταν «η αρχή της προσπάθειας να βρω τον εαυτό μου, και δεν είχα ανακαλύψει ακόμη τι έπρεπε να κάνω για να το πετύχω».

Το χαρακτήρισε ως ένα απ’ τα πιο προσωπικά της τραγούδια, μέσα απ’ το οποίο ήθελε να απευθυνθεί στον παλιό αλλά και στον καινούργιο της εαυτό.

Όταν το έγραψα, ήταν μία ωδή στον μικρό μου εαυτό, στον μεγαλύτερο, όλα αυτά. Είναι ένα τραγούδι που θέλει να πει “Εδώ είμαι ακόμη”. Κάπως “Γεια, είμαι ακόμη εδώ, ακόμη υπάρχω σε κάθε πλευρά της ζωής μου”

Το show της Adele έχει ήδη μαγνητοσκοπηθεί και θα ακούσουμε να λέει παλιά αγαπημένα, αλλά και κομμάτια απ’ τον νέο της δίσκο!

Άκουσέ το τώρα! H Adele έβγαλε νέο τραγούδι μετά από 6 χρόνια (Video)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News