Το πρώτο podcast της Meghan και του Harry είναι γεγονός! Ωστόσο, δεν ήταν μόνοι του σε αυτό, αφού ο γιος τους είναι αυτός που έκλεψε την παράσταση.

Τον Σεπτέμβριο το ζευγάρι υπέγραψε μια πολυετή συμφωνία με το Netflix για την παραγωγή τηλεοπτικών προγραμμάτων και ακολούθησε μια ακόμη πολυετή συμφωνία για την παραγωγή και την παρουσίαση σειράς podcast για το Spotify. Το περιμέναμε καιρό και έγιναν πραγματικότητα λίγο πριν τελειώσει το 2020.

Ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του Meghan Markle έκαναν την Τρίτη το πρώτο τους podcast διάρκειας 33 λεπτών, που κυκλοφόρησε στην υπηρεσία streaming του Spotify. Το θέμα δεν ήταν άλλο από την πανδημία με το ζευγάρι να ευχαριστεί τους εργαζομένους της πρώτης γραμμής, σε κρίσιμους τομείς και να εμψυχώνει ανθρώπους που υπέφεραν κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αλλά που όμως τα κατάφεραν.

Στο πρώτο podcast της Meghan και του Harry φιλοξενήθηκαν 13 καλεσμένοι τους οποίους έχουν ξεχωρίσει ως “τους ανθρώπους εκείνους που μας εμπνέουν και θαυμάζουμε”. Μεταξύ αυτών ήταν οι Elton John, Deepak Chopra, Naomi Osaka, José Andrés, Tyler Perry, Brené Brown, Stacey Abrams.

Harry και Meghan περνούν τις πρώτες τους γιορτές μακριά απ’ το Παλάτι κι αυτή είναι η χριστουγεννιάτικη κάρτα τους

Όμως, ποιος ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση;

Κλείνοντας αυτό το πρώτο podcast, η Meghan είπε «Από εμάς, θα πω ό,τι και αν σας φέρνει η ζωή, εμπιστευτείτε μας όταν λέμε, η αγάπη κερδίζει». «Η αγάπη κερδίζει πάντα» πρόσθεσε ο Harry.

Το podcast τελείωσε με μια εμφάνιση – έκπληξη που δεν περιμέναμε από τον ενάμιση έτους γιο του ζευγαριού, τον μικρό Archie. Με την καθοδήγηση των γονιών του ο Archie είπε «Ευτυχισμένη… η Νέα … Χρονιά!», με αμερικάνικη προφορά.

Άκου τον Archie να εύχεται καλή χρονιά! Ο μικρός έγινε πολύ γρήγορα viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News