Το ζευγάρι θα περάσει φέτος τα πρώτα του Χριστούγεννα μακριά από το Παλάτι και αυτή είναι η χριστουγεννιάτικη κάρτα του Harry και της Meghan για τις φετινές γιορτές.

Το Παλάτι κάθε χρόνο δίνει στη δημοσιότητα τις χριστουγεννιάτικες κάρτες της βασιλικής οικογένειας και μπορεί ο Harry και η Meghan Markle να απέχουν από το Παλάτι πλέον και να περνούν τις φετινές γιορτές μόνοι τους, όμως φαίνεται πως συνεχίζουν να τηρούν τις παραδόσεις. Μάλιστα, κυκλοφόρησε η χριστουγεννιάτικη κάρτα του Harry και της Meghan με τον Δούκα και τη Δούκισσα του Sussex να μην έχουν επιλέξει απλά μια φωτογραφία, αλλά μια εικονογραφημένη φωτογραφία που τράβηξε η μητέρα της Meghan, Doria Ragland.

Η κάρτα δημοσιεύτηκε από το καταφύγιο ζώων Mayhew, στο οποίο η Meghan είναι προστάτης, και είναι πραγματικά πανέμορφη. Φυσικά το ζευγάρι δεν είναι μόνο του στην εικόνα, αφού ο γιος τους, Archie, που είναι περίπου 19 μηνών, βρίσκεται στο κέντρο της φωτογραφίας, στην αγκαλιά του πατέρα του και “κλέβει” την παράσταση. Την υπέροχη αυτή λήψη συμπληρώνουν τα δύο γλυκά σκυλάκια της οικογένειας, Pula και Guy. Όλοι μαζί βρίσκονται, χωρίς να ποζάρουν, αλλά αυθόρμητοι, μπροστά από ένα σπιτάκι που είναι ο χώρος παιχνιδιού του Archie στην αυλή της οικογένειας.

Η χριστουγεννιάτικη κάρτα του William και της Kate με τα 3 τους παιδιά!

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ζευγαριού, μια γλάστρα-δέντρο που υπάρχει στη φωτογραφία είναι στολισμένη με χειροποίητα στολίδια που διάλεξε ο μικρός και μετά τις γιορτές θα φυτευτεί.

Η κάρτα, τέλος, συνοδεύεται από τις χριστουγεννιάτικες ευχές του ζευγαριού, «Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος».

Δες την χριστουγεννιάτικη κάρτα του Harry και της Meghan, που περνούν τα πρώτα τους Χριστούγεννα μακριά απ’ το Παλάτι:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News