Η Meghan Markle έχει γενέθλια και γίνεται 41! Η σύζυγος του Πρίγκιπα Harry περνάει τα γενέθλιά της στις ΗΠΑ, όπου έχει μετακομίσει, μετά την απόφαση του ζευγαριού να ζήσει εκτός Βρετανίας. Με τις φήμες για τις σχέσεις τους, όμως, με τη βασιλική οικογένεια να δίνουν και να παίρνουν συνεχώς, αλλά και οι ίδιοι να έχουν αναφερθεί σ’ αυτές τις δυσκολίες, κάθε χρόνο αναρωτιόμαστε εάν θα υπάρχουν δημόσιες ευχές στη Δούκισσα του Sussex.

Προφανώς, η βασιλική οικογένεια δεν επιθυμεί να χαλάσει τους τύπους, έτσι τα μέλη της προχώρησαν και φέτος σε αναρτήσεις με δημόσιες ευχές στην Meghan Markle.

Βέβαια, όλοι σχολιάζουν το πόσο απλές έχουν γίνει οι ευχές προς τον Πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle από τότε που οι δυο τους αποφάσισαν να παραιτηθούν απ’ τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Τηρώντας, ωστόσο, τις παραδόσεις, ο William και η Kate δημοσίευσαν μια φωτογραφία της Meghan και έγραψαν ένα απλό μήνυμα για να της ευχηθούν:

«Ευχόμαστε χαρούμενα γενέθλια στη Δούκισσα του Sussex», ενώ αμέσως μετά ο Κάρολος και η Καμίλια ανέβασαν μια παρόμοια λήψη με παρόμοια φωτογραφία.

Σημειώνεται ότι οι λήψεις της Δούκισσας του Sussex είναι απ’ την παρουσία της στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο και στη λειτουργία των Ευχαριστιών στον Καθεδρικό του Αγίου Παύλου.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News