Η δήλωση της Serena Williams δεν είναι απλά μια δήλωση, αλλά μια στάση ζωής που έμαθε απ’ τον πατέρα της, ο χαρακτήρας του οποίου σκιαγραφείται υπέροχα στην ταινία King Richard, όπου τον ενσαρκώνει ο Will Smith. Η ταινία μάλιστα είναι υποψήφια για Όσκαρ, κάτι που δεν προκαλεί καμία έκπληξη, αφού θεωρείται απ’ τις καλύτερες της χρονιάς.

Η Serena Wiliams έγινε τον περασμένο Σεπτέμβρη 40 ετών, αλλά δεν έχει σκοπό να αφήσει σύντομα το τένις. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει ήδη σχέδιο για όταν το κάνει. Αυτό δήλωσε σε συνέντευξή της στο Entertainment Tonight, αποκαλύπτοντας ότι έχει πάντα ένα σχέδιο για την απόσυρσή της απ’ το τένις, εδώ και 10 χρόνια. Η Serena ακολουθεί το παράδειγμα του πατέρα της και φροντίζει να έχει πάντα ένα σχέδιο για το μέλλον.

Συγκεκριμένα, η 23 φορές πρωταθλήτρια Grand Slam είπε ότι αν και η καριέρα της στο τένις δεν έχει τελειώσει, είναι έτοιμη για αυτό, κάτι που έμαθε από τον πατέρα της Richard.

Είμαι προετοιμασμένη για εκείνη την ημέρα, είμαι έτοιμη για εκείνη την ημέρα για πάνω από μια δεκαετία. Λοιπόν -αν έχετε δει τον King Richard- ξέρετε ότι ο πατέρας μου πάντα έλεγε ότι πρέπει να προετοιμαζόμαστε, οπότε ήμουν προετοιμασμένη για αυτό. Ξέρετε, στο τέλος της ημέρας, νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να έχω πάντα ένα πλάνο και κάπως έτσι έκανα. Πάντα είχα ένα σχέδιο

Τα τελευταία χρόνια, η Serena συνδυάζει την καριέρα της στο τένις με την προσωπική της ζωή, από τότε που υποδέχτηκε το πρώτο της παιδί, την 4χρονη Olympia.

«Θέλω οπωσδήποτε να κάνω περισσότερα παιδιά, η ισορροπία είναι το κλειδί, και απλώς προσπαθώ να βρω αυτήν την ισορροπία», πρόσθεσε. «Και ξέρω ότι το ρολόι χτυπάει, οπότε είμαι εντάξει, πρέπει να καταλάβω πότε θα γίνει αυτό, αλλά ελπίζω σύντομα, όταν θα νιώσω ότι δεν έχω καμία πίεση».

Μέχρι τότε, η Williams εξακολουθεί να είναι αφοσιωμένη στην καριέρα της στο τένις και να μας χαρίζει ανεπανάληπτες στιγμές! Όταν θα νιώσει έτοιμη να αφήσει το τένις, θα κλείσει ένα τεράστιο κεφάλαιο στη ζωή της, αλλά… θα το κάνει με σχέδιο!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News