Κι επίσημα πλέον η Rihanna είναι δισεκατομμυριούχος και μπήκε στη λίστα του Forbes, ωστόσο, γι’ αυτή της την περιουσία δεν ευθύνεται η μουσική της καριέρα!

Πλέον, η τραγουδίστρια είναι η πλουσιότερη γυναίκα στη μουσική βιομηχανία και η δεύτερη πιο πλούσια γυναίκα στον τομέα της ψυχαγωγίας, μετά την Oprah.

Καλά όλα αυτά, αλλά πόση είναι η περιουσία της Rihanna που είναι και επίσημα δισεκατομμυριούχος;

1,7 δισεκατομμύρια δολάρια. Αυτή είναι η αξία της περιουσίας της, σύμφωνα με τα στοιχεία, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τα 1,4 δις απ’ αυτό το πόσο δεν προέρχονται απ’ το τραγούδι, αλλά απ’ το brand της με τα καλλυντικά, Fenty Beauty.

Το υπόλοιπο της περιουσίας της προέρχεται απ’ το brand της με τα εσώρουχα Savage x Fenty, καθώς επίσης και τα κέρδη της απ΄την μουσική και την υποκριτική.

Στη νέα καμπάνια της Rihanna Savage x Fenty πρωταγωνιστούν γυναίκες που νίκησαν τον καρκίνο!

Να θυμίσουμε ότι το Fenty ξεκίνησε το 2017 σε συνεργασία με την εταιρεία πολυτελών ειδών LVMH. Με στόχο να προσελκύσει «κάθε τύπο γυναίκας» κυκλοφόρησε 40 διαφορετικές αποχρώσεις make up, κι έτσι οδήγησε στο “Fenty Effect”, όπου οι αντίπαλα brands διεύρυναν το εύρος των αποχρώσεών τους για προϊόντα μακιγιάζ.

Παράλληλα, όμως, για ένα άλλο πρότζεκτ έπεσαν οι τίτλοι τέλους… Η ίδια και η LVMH επιβεβαίωσαν τον Φεβρουάριο στο Forbes ότι σταματάει το εγχείρημα του οίκου Fenty με ρούχα και αξεσουάρ πολυτελείας. Η εν λόγω εταιρεία ιδρύθηκε το 2019, αλλά επλήγη από την πανδημία.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News