Αυτό το κορίτσι έχει αποδείξει σε όλους μας ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Έβαλε στόχο να αποκτήσει ένα πιο υγιεινό lifestyle και να χάσει τα παραπάνω κιλά και τώρα απέχει μόλις 3 κιλά απ’ τον στόχο της! Η νέα ανάρτηση της Rebel Wilson είναι ένα μάθημα για όλους μας!

Σύμφωνα με το People, η κωμικός έχει καταφέρει να χάσει τα παραπάνω κιλά ακολουθώντας την μέθοδο Mayr: «Ελαττώνει τις δυσανεξίες, ενθαρρύνει την κατανάλωση υγιεινών τροφίμων με αργό ρυθμό, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και μειώνει τις φλεγμονές».

Ο personal trainer της, John Castano, παράλληλα, έχει καταφέρει να την κάνει να ακολουθεί μια υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση και ασκήσεις αντοχής με βάρη, έχοντας μόνο μία ημέρα χωρίς γυμναστική.

Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά και η ίδια, που ενημερώνει τους φανς της κάθε τόσο για την πορεία της, δίνει έμπνευση και δύναμη σε όλους όσους μάχονται με τα παραπάνω κιλά.

Η νέα ανάρτηση της Rebel Wilson:

Καλή Κυριακή σε όλους! Προετοιμασία για μια υπέροχη εβδομάδα 🥰 Αυτή την εβδομάδα ήμουν πολύ απασχολημένη, αλλά σηκώθηκα σούπερ νωρίς 3 φορές (6 το πρωί) και πήγα για περπάτημα … έκανα ακόμη και μερικά 100 μέτρα σπριντ για να αυξήσω τον καρδιακό ρυθμό (αν και το “σπριντ” μου είναι πιθανώς το “αργό τζόγκινγκ” κάποιου άλλου 😝) αλλά ένιωσα περήφανη για τον εαυτό μου και τώρα απέχω μόλις 3 κιλά μακριά από το βάρος του στόχου μου!

Σημειώνεται πως στα τέλη Αυγούστου απείχε περίπου 8 κιλά απ’ τον στόχο της, και μέσα σε κάτι παραπάνω από 1 μήνα έχει φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στα κιλά που θέλει να αποκτήσει και είναι υγιή για το σώμα της. Τι να πούμε άλλο εκτός απ’ το ότι έχει γίνει ένα απ’ τα νέα μας πρότυπα;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News