Μετά την αποχώρηση της Κατερίνας Καινούργιου από την πρωινή ζώνη του Open και τον σταθμό την θέση της θα πάρει η Μπέττυ Μαγγίρα. Το πρωινό της Μπέττυ Μαγγίρα στο Open είναι το πιο φρέσκο τηλεοπτικό νέο αφού η ηθοποιός δεν έχει βρεθεί ποτέ πριν σε αυτόν τον ρόλο.

Το πρωινό της Μπέττυ Μαγγίρα στο Open

Μια νέα αρχή φαίνεται να κάνει η Μπέττυ Μαγγίρα δοκιμάζοντας για πρώτη φορά τον ρόλο της παρουσιάστριας σε πρωινή εκπομπή. Το Open έδωσε την ευκαιρία στην ηθοποιό να δείξει τις επικοινωνιακές της δεξιότητες και να αναλάβει τα ηνία της πρωινής ζώνη.

Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού:

“Με μεγάλη χαρά η οικογένεια του OPEN καλωσορίζει τη Μπέττυ Μαγγίρα. Αεικίνητη, δυναμική, ευαίσθητη, με συνεχή παρουσία σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο, η Μπέττυ έχει αποδείξει ότι είναι ένα πολύπλευρο ταλέντο, με αστείρευτες δημιουργικές ιδέες και αμέριστη αφοσίωση σε ό,τι καταπιάνεται. Από τη νέα σεζόν, η Μπέττυ ανοίγει την πόρτα στην πρωινή ζώνη του OPEN με ένα μεγάλο ζεστό χαμόγελο και φέρνει μαζί της κέφι, θετική διάθεση και άπλετο χιούμορ”.

Η εκπομπή θα ονομάζεται “Ποιος είναι πρωινιάτικα” με την ομάδα της να αποτελείται από τον Δημήτρη Μακαλιά, τον δημοσιογράφο Δημήτρη Σαράντο, την ηθοποιό Αθηνά Αφαλίδου και τον μάγειρα, Κυριάκο Μελά.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Tags :