Η πρώην Πρώτη Κυρία Michelle Obama μίλησει για τις κόρες της σε μια βαθιά, ειλικρινή συνέντευξή της στο περιοδικό People και περιέγραψε πώς βιώνει την καραντίνα και πώς αυτή έχει αλλάξει τη σχέση με την οικογένειά της.

Πώς ήταν το να έχει ξανά πίσω στο σπίτι τις δύο κόρες της που πλέον είναι φοιτήτριες και πώς η καραντίνα άλλαξε και εξέλιξε ουσιαστικά τη σχέση τους;

10 φράσεις που έχει πει η Michelle Obama και θα σου δίνουν έμπνευση κάθε μέρα που ξυπνάς!

Η Michelle Obama μιλάει για τις κόρες της

Η 22χρονη Malia, που σπουδάζει στο Harvard University και η 19χρονη Sasha, που σπουδάζει στο University of Michigan, κλήθηκαν να επιστρέψουν στο σπίτι τους και να παρακολουθούν τα μαθήματα online λόγω της πανδημίας του κορονοϊού που άλλαξε δραστικά τη ζωή στην Αμερική αλλά και σε όλο τον κόσμο, κλείνοντας τα Πανεπιστήμια και τα campus.

Τα κορίτσια μας υποτίθεται ότι θα έφευγαν απ’ τη φωλιά μου. Κατά κάποιο τρόπο γιόρταζα το γεγονός ότι βγήκαν έξω να χτίσουν τις ζωές τους κι αυτό μου έδωσε τον συναισθηματικό χώρο να τις αφήσω να φύγουν… Και τελικά, είναι πίσω!

Κι αυτός ο χρόνος ήταν πραγματικά πολύς καλός καθώς εξέλιξε τις σχέσεις μέσα στην οικογένεια, εξήγησε η Michelle Obama.

Αυτή η περίοδος μας έδωσε την ευκαιρία να έχουμε ξανά μερικές στιγμές με τα κορίτσια μας. Οι στιγμές που ζούμε νομίζω ότι έχουν κάνει τις σχέσεις μας με τα παιδιά μας πιο δυνατές

Στη συνέχεια, η Michelle Obama εξήγησε το τι σημαίνει το ότι οι κόρες της μεγαλώνουν και πώς αλλάζει η σχέση τους. Πλέον, όπως είπε, έχουν επιστρέψει στο σπίτι σαν νεαρές γυναίκες και κάνουν άλλες συζητήσεις.

Υπάρχει κάτι στο να γίνεσαι μάρτυρας της εξέλιξης των παιδιών σου που γίνονται ενήλικες και αναπτύσσεις μια διαφορετική σχέση μαζί τους. Δεν επέστρεψαν στο σπίτι με το ίδιο σύνολο κανόνων, γιατί δεν ήθελα να χάσουν την ανεξαρτησία τους. Επέστρεψαν ως νεαρές γυναίκες και οι συνομιλίες μας είναι περισσότερο προσανατολισμένες σαν γυναίκα προς γυναίκα παρά σαν μητέρα και κόρες

Η Malia και η Sasha, παράλληλα, σύμφωνα με τη μητέρα τους, έχουν ξεκινήσει να μαγειρεύουν κατά τη διάρκεια της καραντίνας παράλληλα με το διάβασμά τους: «Αγαπούν την ελευθερία του να είναι στην κουζίνα, να δημιουργούν και να πειραματίζονται».

Θυμίζουμε ότι από τις 16 Μαρτίου θα βλέπουμε την Michelle Obama στο Netflix, στο ολοκαίνουργιο show με τίτλο «Waffles + Mochi». Πρόκειται για μια εκπομπή μαγειρικής για παιδιά! Ένας νέος ρόλος για την Michelle Obama που ανυπομονούμε να δούμε!

Η Michelle Obama δίνει τις καλύτερες συμβουλές για την απομόνωση!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News