Κάποιες αδυναμίες δεν μπορούν να κρυφτούν… Όπως η αδυναμία που έχει ο Νίκος Μουτσινάς σε κάποιους απ’ τους συνεργάτες του, τους οποίους δεν θέλει να αποχωριστεί ο κόσμος να χαλάσει! Μια ευχάριστη έκπληξη για όλους μας ήταν η στιγμή που είδαμε ότι ο Στέλιος Κλώνος επέστρεψε όντως και επίσημα στο Καλό Μεσημεράκι!

Ο αγαπημένος floor manager πέρυσι είχε γίνει συνώνυμο των αστείων του Νίκου Μουτσινά και μάλιστα τον βλέπαμε καθημερινά και μπροστά απ’ την κάμερα αφού το κοινό τον ήθελε!

Το Καλοκαίρι είχε ανακοινωθεί το τέλος της συνεργασίας τους, καθώς ο Στέλιος Κλώνος είχε διαφωνήσει με την παραγωγή με αποτέλεσμα να αποχωρήσει απ’ την ομάδα και να πάει στο «Πάμε Δανάη» του MEGA. Ο Στέλιος ήταν μάλιστα μέρος και του trailer ενώ τον βλέπαμε κανονικά και στην εκπομπή. Όλο αυτό το διάστημα τα πειράγματα κι απ’ τις δύο πλευρές -του Στέλιου και του Νίκου- ήταν συνεχόμενα! Κι άρχισε σιγά σιγά να ακούγεται πως θα επιστρέψει στο Καλό Μεσημεράκι…

Οι φήμες, λοιπόν, αποδείχθηκε πως είχαν βάση και τα δεδομένα άλλαξαν! Ο Στέλιος τα βρήκε με τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ κι έτσι απ’ την Δευτέρα τον βλέπουμε ξανά στο Καλό Μεσημεράκι, ενώ κρατάει και τη συνεργασία του και με το «Πάμε Δανάη»!

Στην έναρξη της εκπομπής της Δευτέρας, φυσικά ο floor manager είχε την τιμητική του, αφού ο Νίκος Μουτσινάς τον καλωσόρισε τραγουδώντας το «Ήρθες» του Σάκη Ρουβά!

«Ο Στέλιος μας θα είναι εδώ. Εγώ σέβομαι πάρα πολύ τις σχέσεις που θέλουν το κατιτίς τους για να αναζωπυρωθούν. Καλώς ήρθες. Στη δουλειά τώρα. Τέλειωσαν αυτά», είπε ο παρουσιαστής χωρίς να μπορεί να κρύψει τη χαρά του για την επιστροφή του αγαπημένου του συνεργάτη!

Λίγο νωρίτερα, ο Στέλιος είχε ανακοινώσει ουσιαστικά την επιστροφή του στο Καλό Μεσημεράκι μέσα απ’ το Πάμε Δανάη!

Φυσικά, το profile του Kαλό Μεσημεράκι στο Instagram τίμησε τον Στέλιο και με το παραπάνω!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News