Οι followers της Kylie Jenner ξεπέρασαν τα 300 εκατομμύρια και πλέον η ίδια είναι η απόλυτη βασίλισσα του Instagram! Έγινε μάλιστα η πρώτη γυναίκα στον κόσμο που φτάνει αυτό τον αριθμό ακολούθων!

Η 24χρονη επιχειρηματίας και μοντέλο είναι το δεύτερο άτομο στον κόσμο που αγγίζει αυτό τον αριθμό followers. Ο πρώτος ήταν ο Ρονάλντο, ο οποίος αυτή τη στιγμή έχει 389 εκατομμύρια followers.

Όσον αφορά το account που είναι στην κορυφή όλων, αυτό δεν είναι άλλο απ’ το ίδιο το Instagram που μετράει 460 εκατομμύρια ακολούθους.

Μέχρι πρότινος, η Ariana Grande ήταν η γυναίκα με τους περισσότερους followers στο Instagram, όμως, η Kylie Jenner της “έκλεψε” τη θέση! Τον Φεβρουάριο του 2019, η τραγουδίστρια έφτασε τους 146.5 εκατ. followers, εκτοπίζοντας την Selena Gomez.

Στο μεταξύ, το τελευταίο διάστημα η Kylie Jenner είναι λιγότερο ενεργή στα social media της σε σχέση με το παρελθόν, ενώ είναι έγκυος και περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον Travis Scott.

«Καθώς πλησιάζει το 2022, σκέφτομαι αυτό το περασμένο έτος και τις ευλογίες που έφερε, αλλά και τις πολλές στενοχώριες. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη χρονιά και όλες τις σημαντικές αλλαγές που έφερε στη ζωή μου. Προσεύχομαι  η νέα χρονιά να είναι γεμάτη με πολλή αγάπη για όλους σας και ελπίζω όλοι να παραμείνουν ασφαλείς και υγιείς», έγραψε σε μια απ’ τις τελευταίες της αναρτήσεις, στην οποία ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα.

followers της Kylie Jenner

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News