Στις 5 Νοεμβρίου είναι η παγκόσμια πρεμιέρα του Spencer και φυσικά η Kristen Stewart, που υποδύεται την Diana, βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Οι νέες δηλώσεις της Kristen Stewart για το Spencer αποδεικνύουν πόσο σοβαρά πήρε τον ρόλο της, αλλά και το δέος που ένιωθε στα γυρίσματα.

Μιλώντας στο Entertainment Tonight για την επερχόμενη ταινία, η ηθοποιός αποκάλυψε πώς αισθάνθηκε φορώντας μια ρέπλικα του original νυφικού της Πριγκίπισσας Diana, για τις ανάγκες του ρόλου της.

Όπως είπε, ήταν σουρεαλιστικό το να μπει σε ένα αντίγραφο του εμβληματικού νυφικού της Πριγκίπισσας Diana.

Όταν φόρεσα αυτό το φόρεμα, ήταν για τις ανάγκες ενός flashback στην ταινία. Παρόλο που η ταινία διαδραματίζεται σε διάστημα τριών ημερών, θέλαμε ακόμα να δώσουμε μια γεύση από το εύρος της ζωής της. Το νυφικό είναι ενσωματωμένο σε αυτό το μοντάζ με άλλες στιγμές, και ήταν μια τρομακτική μέρα για μένα όταν φόρεσα το νυφικό

Αν και η Stewart είπε ότι δεν θα υπάρχει σκηνή του ίδιου του γάμου στην ταινία, ο σκηνοθέτης τη βοήθησε να φανταστεί πώς μπορεί να ένιωθε η Diana λίγο πριν τον γάμο της με τον Πρίγκιπα Κάρολο.

Δεν χρειάστηκε να κάνουμε τη σκηνή του γάμου, αλλά είχα ακόμα μια βόλτα, περπατώντας έξω από αυτό το κάστρο. Ένιωθα σαν να μην είναι κάτι τόσο ιδιαίτερο. Ο σκηνοθέτης μου είπε να πάρω όλα όσα έμαθα, όλες τις συναισθηματικές αντιδράσεις που έχει συγκεντρώσει και να τις χρησιμοποιήσει

Κι αφού διάβασες τις δηλώσεις της Kristen Stewart για το Spencer, θυμήσου και το trailer:

11 ηθοποιοί που έχουν ενσαρκώσει την Πριγκίπισσα Diana- Ποια είναι η αγαπημένη σου;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News