Αν κάτι θαυμάζουμε σ’ αυτή τη ζωή, είναι τα ζευγάρια που τα έχουν βρει μεταξύ τους, έχουν έναν δικό τους κώδικα επικοινωνίας, έχουν ανακαλύψει τον καλύτερο τρόπο να λειτουργούν, έχει ο καθένας τον χώρο του και είναι και οι δύο ευτυχισμένοι. Κάτι τέτοιο πρέπει να συμβαίνει και με την Jennifer Lawrence, η οποία αποκάλυψε τον λόγο που ο σύζυγός της κοιμάται κάποιες φορές στον ξενώνα!

Mιλώντας στο Absolutely Not podcast, η ηθοποιός αποκάλυψε πως της αρέσει να περνάει πολύ χρόνο με τις φίλες της, ενώ κανονίζουν πολύ συχνά να κοιμούνται όλες μαζί. Τι συμβαίνει τότε; Φυσικά, ο Cooke Maroney, ο σύζυγός της, πηγαίνει να κοιμηθεί στον ξενώνα ώστε να έχει ο καθένας τον χώρο του!

H Jennifer Lawrence με τον σύζυγό της:

Όπως εξήγησε η Jennifer Lawrence, αυτό γίνεται τόσο αυθόρμητα που μερικές φορές, ενώ έρχεται μια φίλη της επίσκεψη, τελικά καταλήγει να κοιμάται στο σπίτι της.

Ποτέ δεν ξέρω πως θα καταλήξει μια συνάντηση με τις φίλες μου. Ήρθε απλά η φίλη μου και δεν ήταν προγραμματισμένο, αλλά κατέληξε να περάσει τη βραδιά μαζί μου και κοιμηθήκαμε στο κρεβάτι μου. Ο σύζυγός μου κοιμήθηκε στο δωμάτιο των καλεσμένων

Η star εξομολογήθηκε πως παλιότερα φοβόταν πολύ μην χάσει με τον γάμο την ελευθερία που είχε με τις φίλες της, αλλά τελικά αυτό δεν έχει συμβεί και είναι πολύ χαρούμενη που μπορεί να έχει μια ισορροπημένη σχέση και με τον σύζυγό της, αλλά και με τις φίλες της.

Κι εμείς έχουμε να πούμε ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό στα ζευγάρια, αλλά και σε οποιαδήποτε σχέση. Να υπάρχει κατανόηση και σεβασμός του χώρου και του χρόνου του άλλου. Μια σχέση δομημένη πάνω σ’ αυτές τις αρχές, και μαζί με πολλά φυσικά ακόμα, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα είναι ευτυχισμένη!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News