Πριν από λίγο καιρό, εν μέσω πανδημίας, η Gigi Hadid και ο Zayn Malik υποδέχθηκαν το πρώτο τους παιδάκι. Τα Χριστούγεννα που πέρασαν ήταν τα πιο χαρούμενα της ζωής τους, αφού ήταν τα πρώτα τους μαζί με τη νεογέννητη κορούλα τους. Πότε έμαθε, όμως, η Gigi Hadid ότι είναι έγκυος και ποια ήταν η πρώτη της αντίδραση όταν το ανακάλυψε;

Το μοντέλο έδωσε μόνο του την απάντηση μέσα από ένα tweet της!

Πιο συγκεκριμένα, η Gigi Hadid εξομολογήθηκε πότε έμαθε ότι είναι έγκυος, ενώ είπε ότι αρχικά ήταν νευρική, αλλά κατάφερε να βρει τρόπο να το διαχειριστεί.

Παράλληλα, ευχαρίστησε τη μητέρα της, η οποία της είχε βάλει πολλά σνακς στην τσάντα της!

Πώς αντέδρασε όταν έμαθε η Gigi Hadid ότι είναι έγκυος;

Έμαθα ότι είμαι έγκυος τη μέρα πριν απ΄το show του Tom Ford. Ήμουν πολύ νευρική στο backstage, αλλά έπρεπε να το διαχειριστώ. Ευτυχώς η μαμά μου, μου είχε βάλει πολλά snacks στην τσάντα μου και της είμαι ευγνώμων

Και για να κάνουμε και τις διευκρινίσεις μας για να μην χρειαστεί να googlάρεις πότε ήταν το show του Tom Ford στο οποίο αναφέρεται το μοντέλο, η κολεξιόν του οίκου παρουσιάστηκε στις 7 Φεβρουαρίου 2020 στο Χόλιγουντ, επομένως η Gigi και ο Zayn είχαν μάθει τα χαρμόσυνα νέα στις 6 Φεβρουαρίου 2020.

Μάλιστα, η Gigi ανέβασε μια φωτογραφία της στο Instagram από ένα fashion show στις 18 Ιανουαρίου 2020, γράφοντας ότι πέρυσι τέτοια μέρα περπατούσε στην πασαρέλα χωρίς να γνωρίζει ότι κυοφορεί το πρώτο της παιδάκι!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News