Η Ευγενία Σαμαρά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και την Ναταλία Γερμανού έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Η ηθοποιός μίλησε για την συνεργασία της με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, το κίνημα #Metoo αλλά και τον ρόλο της στο Σασμό δίνοντας μάλιστα και ένα σημαντικό spoiler.

H Ευγενία Σαμαρά μιλά για την συνεργασία της με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Η Ευγενία Σαμαρά εξομολογήθηκε ότι σοκαρίστηκε όταν έμαθε για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, μιας και οι δυο τους είχαν συνεργαστεί όταν εκείνη συμμετείχε στο «Ράδιο Αρβύλα». Χαρακτηριστικά είπε: «Με πας σε κάτι που είναι πολύ άσχημο. Σοκαρίστηκα πραγματικά πάρα πολύ. Δεν θα μπω καν στη διαδικασία να σου πω πως τον ήξερα εγώ, πως ήταν σε εμένα, γιατί δεν έχει καμία σημασία πια αυτό το πράγμα. Αυτό που έχει σημασία είναι αυτό που έγινε, αυτό που μαθεύτηκε. Με σόκαρε, σοβαρά! Δεν μπορούσα να το πιστέψω, αληθινά. Σαν να πάγωσε για λίγο ο χρόνος. Έβλεπα τα παιδιά εκείνη την ώρα στην εκπομπή, γιατί το έμαθα πραγματικά λίγα λεπτά πριν κι επίτηδες έβαλα να δω τι θα ακούσω. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Δεν θα μείνω καν σε αυτό. Θα σταθώ στο ότι πρέπει τα θύματα να πάρουν θάρρος να μιλήσουν και να καταλάβουν ότι ντροπή δεν είναι πάνω τους. Είναι πάντα πάνω στον θύτη. Από εκεί και πέρα να συνεχίσουμε. Από εκεί και πέρα όλο το υπόλοιπο ας το αναλάβει η δικαιοσύνη κι ας κρίνει σωστά ελπίζω».

Για το #ΜeToo συμπλήρωσε: «Η προσοχή μας πρέπει να είναι στα θύματα. Όλο το υπόλοιπο θα το αναλάβει η δικαιοσύνη. Το θέμα είναι πως θα πάμε μπροστά και μπροστά θα πάμε όταν οι άνθρωποι σταματήσουν να φοβούνται. Καταλαβαίνω όλους τους λόγους που κάποιος μπορεί α φοβάται να μιλήσει. Είναι η εποχή, αλλάζει το πράγμα, έχει πάρει φωτιά. Οι υπόλοιποι ας κάτσουμε λίγο πίσω να δούμε τις στάχτες να πέφτουν, να είμαστε ήρεμοι και να πάρουμε τη θέση που πρέπει: τη στήριξη σε αυτούς τους ανθρώπους. Καμία άλλη. Όλο το υπόλοιπο…Έχει σημασία όλοι οι υπόλοιποι να δείχνουμε τη στήριξή μας».

Ο ρόλος της “Στέλλας” στον Σασμό και τι να περιμένουμε στα επόμενα επεισόδια

Στη συνέχεια η Ευγενία Σαμαρά αναφέρθηκε στον ρόλο της ως «Στέλλα Καμαριωτάκη» στον Σασμό και έδωσε μερικά spoiler. «Δεν θα μιλήσει ο Αστέρης, αν αυτό περιμένει κάποιος. Αυτός είναι ο στόχος (σ.σ να βρεθεί η Σεμίνα και να πει ότι ήταν συμπλοκή). Αφού η Στέλλα δει κι αποδεί με τον Αστέρη που δεν μιλάει θα βρει έναν τρόπο για να ανακαλύψει τη Σεμίνα για να βοηθήσει κάπως την κατάσταση. Αυτός είναι ο στόχος της ζωής της. Στα προσωπικά της θα γίνει μια επανασύνδεση με τον γιατρό, αλλά δεν ξέροιυμε αν αυτό θα πάει καλά» αποκάλυψε.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News