Η Ευγενία Δημητροπούλου έγινε μητέρα υιοθετώντας ένα κοριτσάκι από την Σιέρα Λεόνε. Η ηθοποιός η οποία είχε ενωθεί με τα δεσμά του γάμου πριν λίγο καιρό με τον αγαπημένο της νευροχειρουργό Στέλιο Βλατάκη, πήρε την απόφαση μαζί με τον σύζυγό της να γίνουν γονείς δίνοντας απλόχερα την αγάπη, την στοργή και την φροντίδα τους σε ένα παιδί που έχει ήδη γεννηθεί!

«Βάλαμε μέσον για να πάρουν τα όργανα της μητέρας μου – Έσωσε 7 άτομα»: Η Ευδοκία Ρουμελιώτη μιλάει για το βίαιο χαμό της μητέρας της

H Ευγενία Δημητροπούλου υιοθέτησε κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε

Η ηθοποιός έκανε γνωστό το γεγονός στους followers της στα social media ανεβάζοντας μια δημοσίευση στην οποία φαίνεται να κρατά αγκαλιά την κορούλα της. Στην περιγραφή της συγκινητικής ανάρτησης έγραψε: “Παναγία μου σε ευχαριστώ! Εδώ και λίγες μέρες κρατάω στην αγκαλιά μου ό,τι ονειρεύτηκα, ευχήθηκα και προσευχήθηκα, την κόρη μας! Μπορεί να γεννήθηκε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά υπήρχε όμως πάντα μέσα στις καρδιές μας! Εύα μου, καλωσόρισες να μας ζήσεις”.

Η υιοθεσία είναι μια περίπλοκη διαδικασία, αλλά αξίζει τον κόπο. 6 celebrities που το αποδεικνύουν

Λίγες μέρες πριν, μιλώντας στην εκπομπή “Ελένη” η ηθοποιός είχε μιλήσει για την επιθυμία της να γίνει μητέρα αλλά και για την επιλογή της υιοθεσίας: “Θα ήθελα πολύ να γίνω μαμά. Η υιοθεσία θα μπορούσε να είναι και πρώτη μου επιλογή. Για μένα δεν υπάρχει διαφορά στο γεννάω ένα παιδί ή υιοθετώ ένα παιδί”.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News