Πριν από λίγο καιρό, η star είχε ανεβάσει ένα video στο TikTok μέσα απ’ το οποίο έκανε coming out, ενώ τώρα σε νέες της δηλώσεις εξηγεί μερικά πράγματα για τη σεξουαλική ρευστότητα και υποστηρίζει πως δεν υπάρχουν straight άτομα.

Σε συνέντευξή της, η Emrata αναφέρθηκε στη σεξουαλικότητά της, δηλώνοντας πως είναι ένα κομμάτι ρευστό, εξηγώντας στο Ηarper’s Βazaar πως για εκείνη οι άνθρωποι επιθυμούν σεξουαλικά και άντρες και γυναίκες. Όπως είπε, το απόλυτα straight άτομο δεν υπάρχει.

«Νομίζω ότι η σεξουαλικότητα είναι κάτι ρευστό», σχολίασε όταν ρωτήθηκε σχετικά με το TikTok video της στο οποίο ανακοίνωσε ότι είναι bisexual.

«Θέλω να μπορώ να διασκεδάζω με το πώς εκτίθεμαι στον κόσμο, χωρίς να νιώθω ότι είμαι μια κακή φεμινίστρια ή μια καλή φεμινίστρια», δήλωσε η Ratajkowski σχετικά με την παρούσα φάση της ζωής της.

Τονίζεται πως η ίδια, μετά τον χωρισμό της, έχει δηλώσει πως εξακολουθεί να νιώθει θυμό που ο πρώην σύντροφος της, την απάτησε, ενώ εξομολογήθηκε πως κάθε μέρα για εκείνη είναι διαφορετική. Και άλλοτε μπορεί να νιώθει ικανοποίηση και χαρά και άλλοτε αγανάκτηση και θυμό.

Τι είναι η σεξουαλική ρευστότητα;

Η σεξουαλική ρευστότητα είναι μια πτυχή της σεξουαλικότητας που αφορά την ευελιξία στις σεξουαλικές προτιμήσεις ενός ανθρώπου. Συγκεκριμένα, είναι η ικανότητα να αλλάζει η σεξουαλική ταυτότητα, η έλξη ή η συμπεριφορά ενός ατόμου ανάλογα με συγκεκριμένες καταστάσεις. Είτε είναι βραχυπρόθεσμα είτε μακροπρόθεσμα, οι άνθρωποι μπορεί να βιώσουν αλλαγές στην σεξουαλική ταυτότητά τους. Με λίγα λόγια δεν βάζουν κάποια συγκεκριμένη ταμπέλα στους ερωτικούς συντρόφους από τους οποίους έλκονται.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News