Η Ashley Graham και ο Justin Ervin καλωσόρισαν τα δίδυμα αγόρια τους την Παρασκευή 07/01 με τους ευτυχισμένους γονείς να ενημερώνουν τον κόσμο μέσω social media. Το supermodel επιβεβαίωσε τα χαρούμενα νέα μέσω ενός μηνύματος που δημοσίευσε στο Instagram Story της: “Ο Justin κι εγώ είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε ότι τα αγοράκια μας είναι εδώ”, έγραψε η Graham. “Γεννήθηκαν νωρίς σήμερα το πρωί στο σπίτι και είναι χαρούμενα και υγιή”.

Η Ashley Graham μετρά αντίστροφα μέχρι να υποδεχτεί τα δίδυμα αγόρια της! Μία φωτογραφία – ωδή στην μητρότητα!

Η Ashley Graham γέννησε τα δίδυμα αγόρια της στο σπίτι!

Πρόσθεσε ότι αυτή και ο Ervin, που έχουν επίσης έναν γιο ενός έτους, θα κάνουν ένα διάλειμμα για να ξεκουραστούν και να συνδεθούν με την οικογένειά τους. Η Ashley Graham ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της τον περασμένο Σεπτέμβριο, δημοσιεύοντας ένα γυμνό πορτρέτο που απαθανάτισε ο Ervin. Στην κινηματογραφική φωτογραφία, το μοντέλο έγραψε:

“Η χρονιά που πέρασε ήταν γεμάτη μικροσκοπικές εκπλήξεις, μεγάλες θλίψεις, γνώριμα ξεκινήματα και νέες ιστορίες. Μόλις αρχίζω να επεξεργάζομαι και να γιορτάζω τι σημαίνει αυτό το επόμενο κεφάλαιο για εμάς”. Από τότε που μοιράστηκε τα συναρπαστικά νέα, η Ashley Graham δεν ντρέπεται να δείξει κάθε πτυχή αυτού του μοναδικού ταξιδιού με τις περισσότερες φωτογραφίες της στα social media να αποτελούν ωδή στην μητρότητα.

Η Ashley Graham καταρρίπτει τα στερεότυπα και στέλνει το body positivity μήνυμα που πρέπει να ακούσεις σήμερα

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News