Ο Πρίγκιπας William δεν ήταν ευχαριστημένος με τον τρόπο που το Παλάτι ανακοίνωσε ότι η Meghan Markle γεννάει. Θυμίζουμε ότι το Παλάτι είχε ανακοινώσει ότι η Δούκισσα του Sussex γεννάει ενώ το ζευγάρι είχε ήδη καλωσορίσει τον γιο του.

Aυτό είχε αποφασιστεί προκειμένου να διατηρηθεί η ιδιωτικότητα του ζευγαριού, όπως εκείνο είχε ζητήσει.

Το νέο βιβλίο του Robert Lacey, Battle of Brothers: William, Harry and the Inside Story of a Family in Tumult, συνεχίζει να ρίχνει φως στην τεταμένη σχέση του πρίγκιπα William και του πρίγκιπα Harry και το πώς επηρέασε τις οικογένειές τους. Ο Robert καθιστά απολύτως σαφές ότι ο William φέρεται να πιστεύει ότι έπρεπε να έχει λόγο στο πώς θα ανακοινωνόταν η γέννηση του Archie.

Στις 6 Μαΐου 2019, η Meghan και o Harry καλωσόρισαν τον Archie στις 5:26 π.μ., αλλά μόνο όταν είχαν ήδη επιστρέψει στο σπίτι τους στο Κάστρο του Windsor -οκτώ ώρες αργότερα- το Παλάτι και η βασιλική οικογένεια ανακοίνωσαν την γέννηση του νέου μέλους της βασιλικής οικογένειας.

Σύμφωνα με τον Robert, η επιθυμία της Meghan και του Harry να καθυστερήσουν την ανακοίνωση της είδησης ​​για να εξασφαλίσουν μια ασφαλή και ιδιωτική επιστροφή στο σπίτι ήταν κάτι απλά “too much” για να το καταλάβει ο William.

Σίγουρα, όπως προσθέτει ο συγγραφέας, ο William δεν έλαβε υπόψιν του ότι δεν ξέρει πώς είναι να είσαι μια έγκυος γυναίκα και θα έπρεπε να ασχολείται με τις δικές του δουλειές, αντί να αγχώνεται για την απόφαση του αδερφού του και της συζύγου του να κρατήσουν το γεγονός για μερικές ώρες κρυφό.

Προφανώς, ο Πρίγκιπας William ήταν τόσο αναστατωμένος απ’ τις προσδοκίες που είχε εκείνος και η Kate, που τελικά περίμεναν 8 ολόκληρες ημέρες για να επισκεφτούν τους Sussexes και να γνωρίσουν τον Archie! Κι όταν μάλιστα πήγαν να γνωρίσουν τον ανιψιό τους, δεν πήραν μαζί τα παιδιά τους.

Τώρα, ίσως ξέρουμε μερικές πληροφορίες που καθιστούν πιο σαφή την απόφαση του Harry και της Meghan να φύγουν στην Αμερική!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News