Πρώτη δοκιμασία με μία από τις πιο δύσκολες δοκιμασίες των τελευταίων ετών. Τι έγινε στη γυμνή φωτογράφιση του GNTM 3; Ποιοι δυσκολεύτηκαν;

Τα 20 μοντέλα ήρθαν αντιμέτωπα με τη γυμνή αλήθεια, ξεπερνώντας τις ανασφάλειές τους για τις ανάγκες μιας καμπάνιας με κοινωνικό χαρακτήρα. Η πρώτη δοκιμασία αποχώρησης στο φετινό GNTM ήταν κάτι παραπάνω από απαιτητική και απέδειξε πως στο GNTM 3 δεν υπάρχουν φαβορί και outsiders και κανείς δεν μπορεί να νιώθει ασφαλής. Άλλοι διαγωνιζόμενοι δυσκολεύτηκαν πολύ να καταλάβουν το ζητούμενο της φωτογράφισης και άλλοι κατάφεραν να εντυπωσιάσουν με την άνεση και τον επαγγελματισμό τους.

Τι έγινε στη γυμνή φωτογράφιση του GNTM 3;

Η πρώτη δοκιμασία για τους 20 παίκτες που πέρασαν στο σπίτι του GNTM είχε δύο φάσεις. Στην πρώτη καλούνταν να φωτογραφηθούν με υπέροχα, πολύχρωμα ρούχα και στη δεύτερη χωρίς αυτά, προσπαθώντας να “αντιγράψουν” την πόζα που τους είχε κληρωθεί. Αν και οι περισσότεροι διαγωνιζόμενοι φαίνεται να μην χάρηκαν και πολύ με τη γυμνή φωτογράφιση, στην οποία έπρεπε να ανταπεξέλθουν, το αποτέλεσμα ήταν καλύτερο από αυτό που ίσως περίμεναν οι κριτές που βρίσκονταν εκεί.

Πάθος, δάκρυα, ένταση, προσπάθεια, οι διαγωνιζόμενοι τα έδωσαν όλα για μια βδομάδα ακόμα στο σπίτι του GNTM. Κανένας δεν δίστασε εν τέλει να φωτογραφηθεί, ενώ κάποιοι παίκτες δυσκολεύτηκαν περισσότερο από άλλους.

Η Χρύσα και ο Σήφης ήταν δύο παίκτες που δυσκολεύτηκαν αρκετά να προσαρμοστούν στο concept της φωτογράφισης. Μάλιστα, η Χρύσα δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα και τότε η Βίκυ Καγιά έσπευσε να την παρηγορήσει λέγοντάς της: «Έλα να σε αγκαλιάσω. Ξεπέρασέ το ότι είναι γιατί μπορεί να μην έχεις άλλη ευκαιρία. Πάμε παρακάτω τώρα». Από την άλλη, ο Ανδρέας ήταν ένας από αυτούς που εντυπωσίασαν τους κριτές. Ο Ανδρέας μπήκε στο στούντιο της φωτογράφισης και από τα πρώτα κιόλας λεπτά έδειξε αποφασισμένος να κατακτήσει τον φακό. Η Βίκυ Καγιά, η Ζενεβιέβ Μαζαρί αλλά και ο Γιώργος Καράβας έδειξαν ενθουσιασμένοι από τις πόζες του.

Μεταξύ άλλων στο επεισόδιο της Δευτέρας είδαμε και το φετινό intro του GNTM που είναι λίγο διαφορετικό από τα προηγούμενα.

Τα νεαρά αγόρια και κορίτσια γδύθηκαν, αγχώθηκαν, κάποιοι «μπλόκαραν», άλλοι έβαλαν τα κλάματα, όμως τελικά όλοι πέτυχαν ένα γυμνό «κλικ». Δεν ήταν όλα καλά. Δεν έδωσαν όλοι όλο τους το είναι σε αυτό. Απόψε, Τρίτη 29/9/2020, είναι η βραδιά της πρώτης αποχώρησης του διαγωνισμού.

Δες το trailer του επεισοδίου της Τρίτης:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News