Η Gwyneth Paltrow για τον χωρισμό της με τον Chris Martin ήταν απόλυτα ειλικρινής, εκφράζοντας τα συναισθήματά της, αλλά και εξηγώντας πώς αυτό το διαζύγιο της δίδαξε πολλά μαθήματα.

Στο Poadcast Anna Faris Is Unqualified, η ηθοποιός συνομίλησε με την επίσης διαζευγμένη Anna Faris και μοιράστηκε μερικές πληροφορίες γύρω απ’ το διαζύγιό της με τον τραγουδιστή και πατέρα των παιδιών της.

Η Gwyneth παραδέχθηκε στην Anna ότι ποτέ δεν ήθελε να πάρει διαζύγιο, εξηγώντας ότι ονειρευόταν πάντα να μείνει παντρεμένη με τον πατέρα των παιδιών της.

Έμαθα τόσα πολλά από αυτό που ήταν το τελευταίο που ήθελα στον κόσμο να μου συμβεί. Ποτέ δεν ήθελα να πάρω διαζύγιο

Όπως συμπλήρωσε η ηθοποιός, όλο αυτό της έδωσε μαθήματα, έμαθε περισσότερα για εκείνη αλλά και την προετοίμασε για τον δεύτερο γάμο που έκανε με τον Brad Falchuk. «Απαιτεί από μένα να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου με έναν τρόπο που είναι σκληρός για μένα αλλά που με βοηθά να εξελιχθώ», είπε για την τωρινή σχέση της.

Έμαθα περισσότερα για τον εαυτό μου μέσα από αυτή τη διαδικασία [του διαζυγίου] από αυτά που θα μπορούσα να φανταστώ γιατί επικεντρώθηκα στην υπευθυνότητα και τότε ήμουν ικανή να βρω τον πιο απίθανο άντρα στον κόσμο και να χτίσω κάτι που ποτέ πριν δεν είχα με τον σύζυγό μου

Θυμίζουμε ότι η Gwyneth Paltrow και ο Chris Martin ξεκίνησαν τη σχέση τους το 2002, ενώ γνωρίστηκαν σε μια περιοδεία των Coldplay. Το 2003, έπειτα από έναν χρόνο σχέσης, αποφάσισαν να παντρευτούν, ενώ το το 2004 ήρθε στον κόσμο η κόρη τους Apple. Το 2006 γεννήθηκε ο γιος τους, Moses. Το 2014 ανακοίνωσαν ότι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, όμως, οι σχέσεις που διατηρούν μέχρι και σήμερα είναι άψογες!

Μάλιστα, η Gwyneth Paltrow έχει άριστη σχέση και με την νυν σύντροφο του πρώην συζύγου της, την Dakota Johnson!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News