Γονείς έγιναν Μπόμπα- Τανιμανίδης, αφού την Τετάρτη 23/6 ήρθαν στον κόσμο οι δίδυμες κόρες τους. Η ανάρτηση που έκανε ο παρουσιαστής αγκαλιά με τα μωράκια τους.

Η Χριστίνα Μπόμπα έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα κοριτσάκια το μεσημέρι της Τετάρτης και φυσικά το ζευγάρι αυτή τη στιγμή βιώνει την απόλυτη ευτυχία, δίπλα στις κόρες του.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν εκείνος που έκανε γνωστό ότι γεννήθηκαν τα κοριτσάκια τους, αφού ανέβασε μια φωτογραφία όπου κρατάει αγκαλιά και τις δύο του κόρες.

«Έφτασαν!! Στην πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μας επί 2!!», έγραψε ο παρουσιαστής.

Γονείς έγιναν Μπόμπα- Τανιμανίδης- Η ανάρτηση του Σάκη

Η Χριστίνα Μπόμπα πριν από δύο μέρες είχε ανεβάσει ένα κολάζ φωτογραφιών, όπου έδειχνε πώς φούσκωσε η κοιλίτσα της μέσα σε αυτούς τους 9 μήνες, και είχε γράψει στη λεζάντα:

«Οι μήνες πέρασαν, η κοιλιά μεγάλωσε (υπερβολικά😂) κι εμείς κυριολεκτικά μετράμε αντίστροφα τις ώρες μέχρι να γεννήσουμε…».

Χριστίνα Μπόμπα: Μιλάει για πρώτη φορά για την εξωσωματική και τις δυσκολίες μέχρι να μείνει έγκυος- «Κάποια στιγμή ψυχολογικά δεν μπορούσα να το αντέξω άλλο»

Εμείς ευχόμαστε στο ζευγάρι να τους ζήσουν οι κόρες τους και να απολαύσουν όσο το δυνατό περισσότερο αυτές τις πρώτες μέρες με τα μωράκια τους αγκαλιά!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News