Μετά και το αναμενόμενο makeover, η νέα μέρα βρίσκει και τους 16 διαγωνιζόμενους απόλυτα ανανεωμένους. Για κάποιους η μεγάλη αλλαγή δεν είναι εύκολη υπόθεση, όμως θα πρέπει γρήγορα να εξοικειωθούν με τη νέα τους εικόνα και να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις του διαγωνισμού. Στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε επίσης και το ζευγάρι του GNTM να αποκαλύπτεται!

Για να τους βοηθήσουν σε αυτό το νέο ξεκίνημα, το σπίτι του GNTM 3 επισκέπτονται ο Δημήτρης Σκουλός συνοδευόμενος από τον ηθοποιό Βασίλη Μίχα, για την πρώτη Polaroid φωτογράφιση και ένα μάθημα απόδοσης συναισθημάτων.

Στη δοκιμασία αποχώρησης, που ακολουθεί, τα επίδοξα μοντέλα φωτογραφίζονται σε ένα κινηματογραφικό πλατό για καμπάνια οπτικών και ρολογιών. Ως συνεπιβάτες σε αυτοκίνητα vintage αισθητικής, καλούνται να συνεργαστούν ανά ζευγάρια και να αποδώσουν διαφορετικά συναισθήματα στον φακό του Γιώργου Καλφαμανώλη.

Όσα θέλεις να ξέρεις για τα 10 κορίτσια και τα 10 αγόρια του GNTM! Bonus βρήκαμε τα προφίλ τους στο Instagram!

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, ως νικητής του τελευταίου πλατό, είναι εκείνος, που θα επιλέξει τόσο τα ζευγάρια, όσο και τη συνθήκη και το όχημα της φωτογράφισης, επηρεάζοντας σημαντικά το τελικό αποτέλεσμα.

Προς έκπληξη όλων, η φωτογράφιση εξελίσσεται στην πιο διασκεδαστική δοκιμασία και το αποτέλεσμα ενθουσιάζει τόσο το σετ, όσο και τους κριτές στη συνέχεια στο πλατό. 

Με τον ανταγωνισμό να κορυφώνεται, οι σχέσεις μεταξύ των επίδοξων μοντέλων γίνονται ολοένα και πιο τεταμένες και η συμβίωση μοιάζει να είναι απαιτητική υπόθεση. 

Στο τέλος της μέρας, ένας θα καταφέρει να κλέψει την παράσταση ενώ κάποιος  θα χάσει τον δρόμο για την κατάκτηση του μεγάλου τίτλου του GNTM 3.

Εκτός απ’ τη δοκιμασία, όμως, μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει το σημερινό επεισόδιο και για έναν ακόμα λόγο: Θα αποκαλυφθεί το ζευγάρι του GNTM! O λόγος για τον Σήφη Φαραντάκη και τη Μαρινέλα Ζύλα, οι οποίοι έρχονται πάρα πολύ κοντά.

Η αποκάλυψη έγινε από τη Φωλιά των Κου Κου και τη Τζώρτζια Γεωργίου το πρωί της Δευτέρας.

«Στο αποψινό επεισόδιο βλέπουμε τον έρωτα τους να γεννιέται και το καταλαβαίνει και η Ζενεβιέβ και ο Άγγελος Μπράτης και ο Γιώργος Καράβας που βρίσκονται στο σετ».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News