Οι τελευταίες οντισιόν στο GNTM 4 ολοκληρώθηκαν, με highlight την plus size μανούλα που έκανε τον Σκουλό να χρησιμοποιήσει την wild card του, αλλά και την εγκληματολόγο που έκανε… το προφίλ και των 4 κριτών! Μετά, ακολούθησε το Id Catwalk και μάθαμε ποιοι είναι οι 40 που συνεχίζουν στο Bootcamp!

H Μαρία Κουμαρά απ’ τη Μυτιλήνη κατάφερε να πάρει 4 “ναι”, παρόλο που το περπάτημά της δεν εντυπωσίασε τους κριτές. Η Ισμήνη, όμως, σηκώθηκε και περπάτησε μαζί της ώστε να την “ξεκλειδώσει”, με αποτέλεσμα το 19χρονο κορίτσι να περάσει στην επόμενη φάση.

Η Ραφαέλα Ροδινού απ’ την Κρήτη, σχημάτισε το προφίλ των 4 κριτών, αφού έχει σπουδές πάνω στην Εγκληματολογία, και με την εξωτική της ομορφιά τους έπεισε ότι αξίζει να την δουν και στην επόμενη φάση.

Τέλος, η Σταματίνα Μυτιληναίου, η plus size μανούλα που κέρδισε τις καρδιές των κριτών, είπε ότι δήλωσε συμμετοχή για να ξαναβρεί τον θηλυκό εαυτό της που είχε παραμελήσει λόγω της μητρότητας. Ο Μπράτης και η Ισμήνη της είπαν όχι, όμως, ο Σκουλός αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την wild card του και να την περάσει στην επόμενη φάση. Βέβαια, τελικά η ίδια κόπηκε στη φάση του Id Catwalk, όμως, όπως αποκάλυψε η ίδια στο Star θα την δούμε σ’ έναν μικρό ρόλο στις Άγριες Μέλισσες.

Το Id Catwalk

Αμέσως μετά τις οντισιόν, ακολούθησε το Id catwalk, όπου οι υποψήφιοι έπρεπε να ντυθούν, να μακιγιαριστούν και να παρουσιάσουν ένα ειδικό, διαφορετικό χαρακτήρα, μια ιδιαίτερη στιλιστική ταυτότητα, που θα τους έκανε να ξεχωρίσουν.

Ποια μοντέλα πέρασαν στην επόμενη φάση και θα τους δούμε στη συνέχεια του Bootcamp;

Δες το trailer του επεισοδίου της Δευτέρας:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News