Η αποχώρηση απ’ το GNTM τους “πάγωσε” όλους, αφού ο παίκτης που έφυγε είχε το πλεονέκτημα στη φωτογράφηση που έγινε. Ο λόγος για τον Ντίνο, ο οποίος έμεινε με το στόμα ανοιχτό στο άκουσμα του ονόματός του, ως το μοντέλο που αποχωρεί. Όλα όσα έγιναν στο επεισόδιο της Δευτέρας.

Πριν μάθουν τα επίδοξα μοντέλα το κόνσεπτ της νέας φωτογράφησης, τους περίμενε μια έκπληξη! Ένας νέος παίκτης έκανε την είσοδό του στο ριάλιτι μόδας κι αυτός δεν ήταν άλλος απ’ τον Αιμιλιανό Ιωάννα Κλαυδιανό, ο οποίος ήταν ένας απ’ τους επιλαχόντες του Bootcamp. Ο ίδιος μπήκε στο σπίτι, μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Βασίλη Παρωτίδη.

Οι περισσότεροι παίκτες χάρηκαν με την προσθήκη, αν και θα δούμε πώς θα διαταραχθούν οι ισορροπίες, στις παρέες που έχουν ήδη φτιαχτεί.

Στη φωτογράφηση, τα μοντέλα έπρεπε να ποζάρουν σ’ ένα φυσικό τοπίο, κάνοντας αγροτικές εργασίες, και έπρεπε να θυμίζουν μέλη της κοινότητας Άμις.

Info!
Οι Άμις είναι τα μέλη μιας xριστιανικής ομολογίας της αναβαπτιστικής προτεσταντικής παράδοσης, που εμφανίστηκε τον 17ο αιώνα στην Ελβετία και στη Γερμανία. Ανήκουν στη λεγόμενη Ριζοσπαστική Μεταρρύθμιση. Είναι στενά συνδεδεμένοι, αλλά ανεξάρτητοι από τις εκκλησίες των Μεννονιτών. Γενικά είναι συντηρητικοί Χριστιανοί και γνωστοί για απλή διαβίωση, απλή ενδυμασία και απροθυμία να υιοθετήσουν πολλές ανέσεις της σύγχρονης τεχνολογίας.

Ο Ντίνος, ως νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας, μοίρασε τις αγροτικές δουλειές, ενώ εντύπωση έκανε το γεγονός ότι έδωσε στην Ειρήνη μια εργασία που ήταν αρκετά δύσκολη λόγω αυξημένου βάτους του φορτίου. Παράλληλα, φρόντισε να δυσκολέψει τον Αγγαίο και τον Ναπολέοντα.

Η αποχώρηση απ’ το GNTM που δεν περίμενε κανείς

Και στο πλατό, όμως, περίμενε μια έκπληξη τους κριτές. Μετά τις παρεξηγήσεις που έγιναν στα προηγούμενα επεισόδια όταν οι παίκτες έπρεπε να ψηφίσουν τον συμπαίκτη τους που θα έσωζαν, οι κριτές αοφάσισαν να καταργήσουν το συγκεκριμένο προνόμιο.

Οι καλύτερες λήψεις ανήκαν στις Κυβέλη, Μαρία και Ειρήνη, αλλά τελικά η Κυβέλη πήρε την καλύτερη φωτογραφία για την συγκεκριμένη δοκιμασία.

Στο Bottom 3 βρέθηκαν ο Κωνσταντίνος, ο Ντίνος και ο Γιάννης. Τελικά, σύμφωνα με τους κριτές, την χειρότερη λήψη είχε ο Ντίνος. Ο ίδιος, αλλά και οι συμπαίκτες του, δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι αποχωρεί.

«Είμαι ο καλύτερος εδώ μέσα. Η Ειρήνη και ο Αγγαίος δεν έπρεπε να είναι εδώ. Είναι παιδιά που δεν έχουν δείξει τίποτα, είναι η απόλυτη μετριότητα», είπε με δάκρυα στα μάτια ο Ντίνος στην κάμερα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News