Το τελευταίο επεισόδιο του GNTM 5, στο οποίο συμμετείχε και η Σοφία Χατζηπαντελή στην κριτική επιτροπή, είδαμε το βράδυ της Δευτέρας 3/10. Η κριτής που αγαπήθηκε κι αποθεώθηκε απ’ το Twitter, αποχώρησε συγκινημένη, λίγο πριν ξεκινήσει το ID Catwalk.

Το επεισόδιο ήταν κατά κάποιο τρόπο μεταβατικό, καθώς είχε και τις τελευταίες οντισιόν, αλλά και το πρώτο ID Catwalk.

Ωστόσο, πριν ξεκινήσει το ID Catwalk, η τέταρτη κριτής αποχώρησε, καθώς είχε συμφωνία μόνο για να συμμετέχει στην πρώτη φάση ως guest. Έτσι, ολοκληρώθηκε η παρουσία της στο παιχνίδι και οι υπόλοιποι τρεις κριτές την αποχαιρέτησαν.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το “ραντεβού” που έδωσαν για επόμενη συνεργασία τους ήταν κάπως… αόριστο.

GNTM 5: Η Ουκρανή πρόσφυγας και το trans μοντέλο θα σου δώσουν τη δύναμη που αναζητούσες σήμερα

«Νομίζω ότι μου άρεσε περισσότερο από όλα, που είδα δυναμικές γυναίκες και δεν φοβούνταν για τίποτα. Αυτό ήταν very inspiring (…) Χάρηκα πάρα πολύ. Ήταν experience, που δεν θα το ξεχάσω. Καλή επιτυχία για τα άλλα πράγματα που θα κάνετε στο GNTM φέτος», ανέφερε μεταξύ άλλων η Σοφία Χατζηπαντελή.

Βίκυ Καγιά, Γιώργος Καράβας και Τάσος Σοφρωνίου της έδωσαν μια αγκαλιά και την αποχαιρέτησαν.

Η στιγμή που οι κριτές αποχαιρετούν τη Σοφία Χατζηπαντελή:

Στη συνέχεια, οι υπόλοιποι κριτές πήραν τις θέσεις τους για τη δημιουργική δοκιμασία του ID Catwalk, οπού οι υποψήφιες κλήθηκαν να ντυθούν, να μακιγιαριστούν και να παρουσιάσουν έναν «δικό τους», ξεχωριστό χαρακτήρα, μια ιδιαίτερη στυλιστική ταυτότητα, που θα τις έκανε να κερδίσουν τις εντυπώσεις, ώστε οι καλύτερες να περάσουν στην επόμενη φάση του bootcamp.

Μερικές από τις καλύτερες στιγμές του ID Catwalk:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News