Η πρεμιέρα του GNTM 4 έγινε το βράδυ της Κυριακής, με το ριάλιτι της μόδας να επιστρέφει ανανεωμένο. Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην κριτική επιτροπή, ενώ είδαμε και παλιούς παίκτες να επιστρέφουν σε ρόλο- έκπληξη.

Στο στούντιο όπου έγιναν οι οντισιόν εκτός απ’ τα μέλη της κριτικής επιτροπής και τον Γιώργο Καράβα, βρέθηκαν πρώην παίκτες, οι οποίοι ήταν εκεί για να βοηθήσουν τα υποψήφια κορίτσια και αγόρια να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στην οντισιόν τους.

Συγκεκριμένα, είδαμε την Εύη από το GNTM 1, τη Χαρά, την Κέισι, τη νικήτρια Άννα – Μαρία από το GNTM 2, τον Κωνσταντίνο, τη Μαρινέλα, τον Έντουαρντ, τον Ανδρέα και τον Ηρακλή, τον νικητή του GNTM 3.

Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, τη νέα κριτή του GNTM!

Πρεμιέρα του GNTM 4: Οι οντισιόν

Κωνσταντίνος Κρίτσης

Ο συγκεκριμένος διαγωνιζόμενος είχε δηλώσει συμμετοχή και πέρυσι, αλλά είχε κοπεί λίγο πριν μπει στο σπίτι. Οι κριτές του έδωσαν 4 “ναι” κι εκείνος ελπίζει αυτή τη φορά να τα καταφέρει.

Όλγα

Η εντυπωσιακή κολυμβήτρια, μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού, πέρασε στην επόμενη φάση με τρία “ναι” και ένα “όχι” από την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Νίκη

Η Νίκη πήρε 4 “όχι”, αφού με τις απαντήσεις της εκνεύρισε την Ισμήνη και τη Ζενεβιέβ, ενώ οι κριτές γενικά θεώρησαν ότι ήθελε απλά τη δημοσιότητα.

Κωνσταντίνος

Ο Κωνσταντίνος, ο οποίος ασχολείται με το cheerleading στην Αγγλία, κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές, και πήρε εύκολα 4 “ναι”.

Σαββίνα

Η 25χρονη yoga instructor ενθουσίασε τους κριτές με τις αναλογίες της και πήρε 4 “ναι”, με όλους να ανυπομονούν να τη δουν στην επόμενη φάση.

Γιάννης

Ο Γιάννης κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση παρότι ο Δημήτρης Σκουλός είπε ότι δεν έχει την “στόφα του μοντέλου”. Παρόλα αυτά, κέρδισε τη συμπάθεια της κριτικής επιτροπής που αποφάσισε να του δώσει μια ευκαιρία.

Ζωή

Η 21χρονη tattoo artist, με καταγωγή από το Σουδάν και την Ελλάδα, δίχασε τους κριτές με τα πολλά tattoo της, αλλά τελικά πήρε 4 “ναι” και πέρασε στην επόμενη φάση.

Παναγιώτης

Ο Παναγιώτης δίχασε τους κριτές, και τελικά με 2 “όχι” και 2 “ναι”, δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση.

Ιάσωνας

Ο 27χρονος με καριέρα μοντέλου σε Μιλάνο, Παρίσι και Μαδρίτη ενθουσίασε τους κριτές, οι οποίοι είπαν πως η συμμετοχή του είναι ένα δώρο.

To trailer του επεισοδίου της Δευτέρας:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News