Οι auditions στο GNTM 4 συνεχίζονται και οι υποψήφιοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να έχουν την ευκαιρία να περάσουν στην επόμενη φάση και να διεικδικήσουν μια θέση στο σπίτι.

Για ακόμα μια μέρα οι κριτές είδαν πολλά επίδοξα μοντέλα, κάποια απ’ τα οποία τους εντυπωσίασαν, ενώ κάποιοι άλλοι δεν ανταποκρίνονταν στις προσδοκίες τους.

Τρίτη μέρα auditions στο GNTM 4

H Δομινίκη έκανε τον Άγγελο Μπράτη να χρησιμοποιήσει την wild card του και εμείς ανυπομονούμε να δούμε πώς θα τα πάει στη συνέχεια!

Μετά από μια απολαυστική οντισιόν, ο Αιμιλιανός πέρασε στην επόμενη φάση και θα τον δούμε στο id catwalk!

Η 24χρονη Μέλανι απ’ τη Βουλγαρία κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές με το σώμα της και τις χορευτικές της πόζες και πήρε με άνεση το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Η 19χρονη Γιοβάνα ενθουσίασε επίσης τους κριτές και θα την δούμε στο id catwalk.

O Αγγαίος, που τον έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν, κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση και θα έχει μια ακόμα ευκαιρία να μπει στο σπίτι.

Ο Θοδωρής κέρδισε τη συμπάθεια των κριτών, ενώ η διαφορετική εμφάνισή του τους κέντρισε το ενδιαφέρον. Μπορεί σε κάποια στιγμή οι πόζες του να μην ενθουσίασαν, ωστόσο, η character εμφάνισή του σε συνδυασμό με το πολύ καλογυμνασμένο σώμα του του χάρισαν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Η Μελίνα ήταν επίσης απ’ τους υποψήφιους που εντυπωσίασαν και πήρε με άνεση 4 “ναι”.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, θα δούμε έντονες στιγμές. Κάποιο υποψήφιο μοντέλο θα κάνει τους κριτές να δακρύσουν, ενώ απ’ ό,τι καταλαβαίνουμε απ’ τα πλάνα ένα άλλο μοντέλο θα ενθουσιάσει τόσο τους κριτές όσο και τον Γιώργο Καράβα, ο οποίος θα κάνει λόγο για την επόμενη Ροζάνα Γεωργίου.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News