Τα top models του GNTM 4 κλήθηκαν να θυμηθούν τα παιδικά του χρόνια και να παίξουν στο σετ της φωτογράφισης, φέρνοντας ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα στον πελάτη. Ένα μοντέλο, όμως, δεν τα κατάφερε και αποχώρησε, αφήνοντας μας άφωνους γιατί ίσως ήταν και ο αγαπημένος όλων μας.

Τα 14 μοντέλα του reality μόδας κλήθηκαν να διαγωνιστούν σε μια ιδιαίτερα απαιτητική δοκιμασία αποχώρησης. Έπρεπε να φωτογραφηθούν στον φακό του Πάνου Γεωργίου και να αποτυπώσουν την ιδανική ισορροπία μεταξύ δυναμισμού, παιδικής ανεμελιάς και ευρηματικότητας. Το σετ της φωτογράφισης περιελάμβανε ένα από τα πιο γνωστά και χαρακτηριστικά παιχνίδια της παιδικής μας ηλικίας, τον μύλο, που συναντά κανείς στις παιδικές χαρές και οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να παίξουν, αναδεικνύοντας πάντα τον πελάτη.

Το σετ με ονομασία «γύρω γύρω όλοι και στη μέση ο πρωταγωνιστής» κύλησε σχετικά ικανοποιητικά με κάποιους από τους παίκτες να εντυπωσιάζουν στη φωτογράφιση και κάποιους άλλους να αντιμετωπίζουν δυσκολίες, όπως ο Γιάννης, ο οποίος έπεσε και τραυματίστηκε.

Αυτά είναι τα Instagram accounts όσων μπήκαν στο GNTM 4

Να σημειώσουμε, επίσης, πως στο σετ της φωτογράφισης έκανε την επανεμφάνισή του ο Ηρακλής Τσουζίνοβ που κέρδισε στο GNTM 3. Συναντήθηκε με τους φετινούς διεκδικητές του τίτλου, για να τους δώσει έμπνευση για τη συνέχεια, ενώ παράλληλα προκάλεσε αναστάτωση σε ολόκληρο το Twitter.

Ποιο μοντέλο αποχώρησε από το GNTM 4;

Οι 14 παίκτες μετά από την απαιτητική δοκιμασία βρέθηκαν στο πλατό μπροστά στους κριτές του show, τον Άγγελο Μπράτη, την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Δημήτρη Σκουλό, οι οποίοι έκριναν την απόδοσή τους.

Τα πιο θετικά σχόλιά και την καλύτερη φωτογραφία την κέρδισε ο Ναπολέοντας, με αποτέλεσμα να μοιράσει τα πολυσυζητημένα avantage και disavantage στην επόμενη δοκιμασία.

Στην τελική δυάδα βρέθηκαν ο Θάνος και η Κυβέλη οι οποίοι είχαν τις χειρότερες φωτογραφίες του σετ. Ο παίκτης που αποχώρησε, όμως, είναι ο Θάνος, ο οποίος δεν πέτυχε την έκφραση στην φωτογράφιση. Ένας παίκτης που σίγουρα θα μας λείψει και ήταν πολύ αγαπητός τόσο από τα παιδιά μέσα στο σπίτι, όσο και από το κοινό. Η απουσία του θα είναι αισθητή, καθώς βρισκόταν πάντα στο επίκεντρο όλων των αντιπαραθέσεων.

Δες εδώ το trailer του επεισοδίου της Τρίτης 26/10:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News