Στο χθεσινό επεισόδιο το GNTM 4 κυριάρχησε το υγρό στοιχείο, τόσο στη δοκιμασία επιβράβευσης, όσο και στη δοκιμασία αποχώρησης. Μια αποχώρηση που έφερε πολλά δάκρυα και έντονα συναισθήματα στο reality show.

Αρχικά, ο Γιώργος Καράβας κι η Ζενεβιέβ Μαζαρί κάλεσαν τους παίκτες δίπλα στην πισίνα σε μία δοκιμασία επιβράβευσης, που αφορούσε φωτογράφηση για μεγάλη εταιρία design οπτικών. Τα μοντέλα έπρεπε να ποζάρουν με ύφος υπεροπτικό, σαν λουόμενοι μιας άλλης εποχής.

GNTM 4: Ύψωσαν την φωνή τους ενάντια σε κάθε μορφή κακοποίησης. Το ηχηρό μήνυμα για το ελληνικό #MeToo και η οικειοθελής αποχώρηση

Η καλύτερη φωτογραφία ήταν των Στυλανού, Όλγας, Κυβέλης και Ναπολέοντα, με νικητή την Όλγα που κέρδισε το 3ο της challenge και ένα ζευγάρι γυαλιά.

Στη συνέχεια για τη δοκιμασία αποχώρησης τα μοντέλα έπρεπε να βουτήξουν και μέσα στην πισίνα, για την underwater φωτογράφηση που έχει να κάνει με τον αποχωρισμό και τρία συναισθήματα, που αυτός φέρνει μαζί του. Ένα άγαλμα σε κλίμακα 2:1 είχε τοποθετηθεί στην κινηματογραφική πισίνα και συμβόλιζε το στοιχείο, που πρέπει να αποχωριστούν τα μοντέλα, καθώς πόζαραν για τον φακό του Παναγιώτη Σιμόπουλου.

Οι διαγωνιζόμενοι είχαν και από ένα διαφορετικό συναίσθημα, που τους έδωσε ο Αγγαίος, ως νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας.

Η αποχώρηση του Στυλιανού και τα δάκρυα της Όλγας:

Σε αυτήν την απαιτητική δοκιμασία, την καλύτερη φωτογραφία την κέρδισε η Κυβέλη, ενώ από τον διαγωνισμό αποχώρησε το μεγάλο φαβορί, ο Στυλιανός.

Μόλις η αγαπημένη του, Όλγα, έμαθε για την αποχώρησή του ξέσπασε σε κλάματα.  Οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά κι ο Στυλιανός της έλεγε ότι δεν χρειάζεται να νιώθει έτσι. Η Όλγα είπε: «Στενοχωριέμαι που δεν θα σε έχω δίπλα μου αλλά πιο πολύ επειδή δεν πέτυχες τον στόχο σου. Κι εγώ είμαι εδώ σαν την ηλίθια». Στην συνέχεια ο Στυλιανός τής δήλωσε πως νιώθει ότι θα πάει σίγουρα τελικό κι ότι πιστεύει στην ίδια και τελικά φιλήθηκαν στο στόμα.

Λίγη ώρα μετά την τηλεοπτική του αποχώρηση από το GNTM, ο Στυλιανός επέστρεψε στο Instagram κάνοντας την πρώτη του ανάρτηση, στην οποία έκανε αναφορά και στη σύντροφό του, Όλγα.

Δες εδώ το trailer του επεισοδίου της Τρίτης, 30/11:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News