Το σπίτι σου είναι το μέρος που ηρεμεί η ψυχή σου! Αυτό μπορεί να έχει να κάνει με την τοποθεσία, τη χώρα, το κλίμα, την περιοχή και άλλα πολλά. Επίσης έχει να κάνει με το εσωτερικό του σπιτιού σου, τη διακόσμηση, τον αέρα ή ακόμα και το φως. Το σπίτι που μένεις είναι πολύ σημαντικό για ολόκληρη την ύπαρξη σου!

Το σπίτι που μένεις

Το σπίτι σου είναι μέρος του εαυτού σου. Αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά σου, τις προτιμήσεις σου στα χρώματα, στο στυλ, στη μουσική, στην τέχνη και λίγο πολύ είναι μία εικόνα του εαυτού σου. Σίγουρα έχει τύχει να επισκεφτείς πολλά σπίτια από φίλους σου και όλα είναι διαφορετικά μεταξύ τους. Σπάνια θα σου τύχει να μπεις σε ένα σπίτι και να έχει ακόμα και κάτι μικρό κοινό με κάποιο άλλο σπίτι που έχεις πάει. Ο κάθε ένας μας είναι διαφορετικός και έτσι διαμορφώνοντας με τα χρόνια το περιβάλλον που ζει φτιάχνει το σπίτι του με τέτοιο τρόπο ώστε να τον αντικατοπτρίζει απόλυτα.

αρνητική ενέργεια στο σπίτι
Unsplash/Julian Hochgesang

Στην καραντίνα που ήρθες για δεύτερη φορά ίσως έχεις σκεφτεί να το ξαναδιακοσμήσεις ίσως και όχι. Είτε αποφασίσεις να αλλάξεις κάτι μέσα σε αυτό είτε όχι έχω να σου προτείνω κάτι που θα δώσει τη δική σου χροιά στους τοίχους ή στα έπιπλα του σπιτιού σου.

Σίγουρα έχεις κάνει κάποια ταξίδια κι αν δεν είναι πολλά σίγουρα έχεις περάσει μέρες με φίλους ή με την οικογένεια σου ή το σύντροφό σου. Είμαι επίσης 100% σίγουρη ότι είναι αποθηκευμένες είτε στο κινητό σου είτε στη φωτογραφική σου μηχανή με την υπόσχεση ότι κάποια στιγμή θα τις ξεκαθαρίσεις και θα τις οργανώσεις στον υπολογιστή σου. Μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα, σίγουρα, έχεις αλλάξει τουλάχιστον 3 μοντέλα κινητών (έχω δίκιο και το ξέρεις)!!

γιατί χάνεις κιλά στα ταξίδια
Pixabay

Η πρόταση μου είναι απλή… Άδραξε την ευκαιρία της καραντίνας, ξεκαθάρισε τις φωτογραφίες σου, οργάνωσε τις και εκτύπωσε τις! Πάρε κορνίζες ή κολάζ τοίχου και δώσε την ψυχή τη δική σου και της παρέας σου στο χώρο. Γέμισε το σπίτι σου με τις πιο όμορφες αναμνήσεις σου. Θα έχεις με αυτό τον τρόπο έναν λόγο να γελάς καθημερινά. Να θυμάσαι τις όμορφες στιγμές και να σκέφτεσαι τις επόμενες!

Το σπίτι που μένεις είναι κομμάτι σου και ως τέτοιο πρέπει να του συμπεριφέρεσαι. Πρέπει να μένεις μέσα και να σε ξεκουράζει, να σε γεμίζει και να σε φροντίζει όπως κάνεις κι εσύ γι’ αυτό!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News