Ο ιστότοπος OnlyFans ανατρέπει την προγραμματισμένη απαγόρευση πορνογραφίας και άλλου σεξουαλικά περιεχομένου μέχρι νεοτέρας. Η πλατφόρμα, που έγινε ευρέως γνωστή μέσω των φωτογραφιών σεξουαλικού περιεχομένου στις οποίες δίνεται πρόσβαση μέσω συνδρομής, πήρε πίσω την απόφαση της μετά τις αντιδράσεις. Τελικά, το OnlyFans δεν θα απαγορεύσει το πορνό στο άμεσο μέλλον.

Το “μωρό” από το διάσημο εξώφυλλο των Nirvana καταθέτει μήνυση στο συγκρότημα για παιδική πορνογραφία

Γιατί το OnlyFans δεν θα απαγορεύσει το πορνό τελικά;

Μόλις πριν από λίγες ημέρες, η εταιρεία με έδρα το Λονδίνο είπε ότι από τον Οκτώβριο θα αποκλείσει σεξουαλικό υλικό, σε απάντηση των ανησυχιών από τράπεζες και άλλες εταιρείες χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών που επιτρέπουν συναλλαγές με την υπηρεσία συνδρομής καθώς είχαν δημιουργηθεί προβλήματα.

Η νέα λειτουργία της Apple θα μπορεί να εντοπίζει υλικό παιδικής κακοποίησης στα κινητά των χρηστών

Ωστόσο μερικές μέρες αργότερα, η OnlyFans είπε ότι θα είναι σε θέση να συνεχίσει να επιτρέπει περιεχόμενο για ενήλικες, το οποίο αποτελεί ένα μεγάλο μέρος της επιχείρησής της:

“Έχουμε εξασφαλίσει τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις για να υποστηρίξουμε την κοινότητα δημιουργών μας και έχουμε αναστείλει την προγραμματισμένη αλλαγή πολιτικής της 1ης Οκτωβρίου”, έγραψε η εταιρεία στο Twitter το πρωί της Τετάρτης 25/08. “OnlyFans σημαίνει ομάδα και θα συνεχίσουμε να παρέχουμε ένα σπίτι για όλους τους δημιουργούς.” Η αλλαγή της απόφασης ήρθε μετά από τις αντιδράσεις δημιουργών περιεχομένου στο OnlyFans, μερικοί από τους οποίους έχασαν την εργασία τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας και τώρα κερδίζουν εισόδημα μέσω του ιστότοπου.

Η OnlyFans προηγουμένως είχε γράψει στο Twitter ότι η εταιρεία δεν θα είναι αυτή που είναι σήμερα χωρίς σεξουαλικές εργάτριες και ότι η αλλαγή πολιτικής ήταν απαραίτητη για την εξασφάλιση τραπεζικών υπηρεσιών και πληρωμών”.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News