Ο Μιχάλης Οικονόμου, σε μία πρόσφατη συνέντευξή του, αποκάλυψε πως δεν περίμενε, σε καμία περίπτωση, να γίνει θέμα συζήτησης και αρνητικού σχολιασμού το σύμφωνο συμβίωσης που αποφάσισε να συνάψει με τον αγαπημένο του, Γιώργο Μακρή.

Να υπενθυμίσουμε πως το ζευγάρι είχε υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης περίπου έναν χρόνο πριν και, μάλιστα, είχαν μοιραστεί με όλους μας φωτογραφίες τους από την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους. Το ζευγάρι έχει και την επιμέλεια ενός παιδιού και ζει τον έρωτά του ανοιχτά, όπως θα έπρεπε κάθε γκέι ζευγάρι.

Λιώνουν από αγάπη! Ο Μιχάλης Οικονόμου και ο Γιώργος Μακρής παντρεύτηκαν και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!

Συνέντευξη Μιχάλη Οικονόμου: «Μιλάω με ειλικρίνεια για την οικογένειά μου»

«Δεν κάναμε event. Σε μια συμβολαιογράφο πήγαμε, δυο άτομα με τον δικηγόρο», δήλωσε ο Μιχάλης Οικονόμου στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, αναφερόμενος στο σύμφωνο συμβίωσης. «Δεν το περίμενα», απάντησε, όταν ρωτήθηκε αν περίμενε ότι θα πάρει τόση μεγάλη έκταση το θέμα.  

«Εγώ μοιράστηκα τη χαρά μου στο Instagram και έγινε ένας μεγάλος χαμός», συμπλήρωσε ενώ αναρωτήθηκε: «Γιατί ο οποιοσδήποτε να λέει ότι παντρεύτηκε και το μοιράζεται με τους φίλους του και με το κοινό του και να μην το κάνω εγώ; Μου βγαίνει ένα παράπονο. Αυτό έχουμε αυτή τη στιγμή, αυτό κάναμε, ένα σύμφωνο», πρόσθεσε. 

Τι σημαίνουν τα αρχικά του LGBTQI+;

«Από τη μία, δεν μπορώ να μην πω για μένα. Μιλάω με ειλικρίνεια για την οικογένειά μου. Αφετέρου, έχει πάρει πολύ μεγάλη διάσταση. Βέβαια, εγώ άνοιξα αυτή την πόρτα και αναρωτιέμαι ώρες ώρες μήπως κάνει κακό στη δουλειά μου. Μήπως καπελώνει αυτό το κομμάτι που αυτό οφείλει να είναι δημόσιο», εξομολογήθηκε. 

«Τώρα πια δεν υπάρχει γυρισμός. Η αλήθεια είναι ότι πλέον προσπαθώ να είμαι φειδωλός πια σε αυτό το κομμάτι. Γιατί ό,τι έχω πει υπάρχει online, υπάρχει γραμμένο, μπορεί κανείς να ανατρέξει. Αν βοήθησα να γίνει λίγο πιο ορατό αυτό το θέμα, που χρειάζεται να γίνει, το έκανα. Δεν έχει νόημα να το ξανασυζητάω, να ξαναλέω τα ίδια», συμπλήρωσε ο ηθοποιός. 

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News