Τα social media της βασιλικής οικογένειας είχαν ένα… makeover για έναν σημαντικό λόγο. Η Kate Middleton και ο Πρίγκιπας William άλλαξαν τις φωτογραφίες τους στο Twitter και το Instagram, ενώ το ίδιο έκανε και το account Royal Family όπως επίσης και εκείνο του Πρίγκιπα Καρόλου και της Καμίλα.

Παρόλο που τα events για την Ημέρα Μνήμης (11 Νοεμβρίου) είναι την επόμενη εβδομάδα, φυσικά φέτος θα είναι διαφορετικά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, λοιπόν, ακολούθησαν και φέτος την παράδοση του που έχουν να αλλάζουν τις profile φωτογραφίες τους στο Twitter, το Instagram και το Facebook, για να τιμήσουν όσους έχασαν τη ζωή τους στον πόλεμο.

Άλλαξαν τα social media της βασιλικής οικογένειας!

Η Kate Middleton και ο Πρίγκιπας William άλλαξαν τις εικόνες στα accounts του Kensington Royal, αφαίρεσαν τη φωτογραφία με τα παιδιά τους και την αντικατέστησαν με μια εικόνα τους όπου κρατάνε ένα κόκκινα λουλούδια για να τιμήσουν τη μνήμη των θυμάτων του πολέμου.

Παράλληλα, το account του Royal Family, το οποίο ανεβάζει updates για την Βασίλισσα Ελισάβετ και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας, άλλαξε φωτογραφία και έβαλε μια με την Βασίλισσα να είναι ντυμένα στα μαύρα, από μια εμφάνισή της στην Ημέρα Μνήμης τον Νοέμβριο του 2004.

Τέλος, το account του Πρίγκιπα Καρόλου και της Καμίλα, έκανε update και ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία απ’ την Ημέρα Μνήμης στον Καναδά το 2009.

Την Τετάρτη, η Καμίλα επισκέφτηκε το Field of Remembrance, σ’ ένα event όπου παραδοσιακά πήγαινε ο Πρίγκιπας Harry. Πέρυσι, είχε πάει με την σύζυγό του, Meghan Markle, και είχαν κάνει μάλιστα και tour στην αυλή με τη θέα τις παπαρούνες.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News