Λίγες, μόλις, μέρες μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων στα βραβεία Emmy, η Courteney Cox εξέφρασε για μια ακόμη φορά το παράπονό της, παρ’ ότι είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για βραβείο Emmy. Συγκεκριμένα, το reunion της σειράς “Φιλαράκια” είναι προτεινόμενο για τέσσερις κατηγορίες: Bραβείο σχεδιασμού παραγωγής για ειδική κατηγορία, βραβείο σκηνοθεσίας για ειδική κατηγορία, βραβείο φωτισμού για ειδική κατηγορία και βραβείο ειδικής κατηγορίας. Όπως, όμως, δήλωσε η Courteney Cox για τα βραβεία Emmy “αυτό δεν είναι ακριβώς το βραβείο που περίμενε”.

Η δήλωση της Courteney Cox για τα βραβεία Emmy

Η αγαπημένη ηθοποιός, που υποδυόταν την Monica για μια δεκαετία, σε συνέντευξή της πριν την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων είχε εκφράσει το παράπονό της για το γεγονός ότι η ίδια δεν είχε προταθεί ποτέ για βραβείο Emmy στην διάρκεια των ετών προβολής της σειράς. Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει: “Πάντα με πονάει. Όταν κάθε μέλος του καστ έχει προταθεί (για Emmy) εκτός από εμένα, σίγουρα με πονάει. Ήμουν χαρούμενος για όλους, αλλά τελικά ήταν κάπως, “Ω, είμαι η μόνη;” Πονάει”. Και είχε συνεχίσει προσθέτοντας: “Θέλω να κερδίσουν. Δεν ήθελα ποτέ να πάρω τίποτα από κανέναν. Μερικές φορές θέλω να συμπεριληφθώ σε ορισμένα πράγματα… Και αυτά τα παιδιά στην σειρά, όλοι άξιζαν κάθε υποψηφιότητα”.

Είδαμε το reunion των Friends – Όλα όσα είπαν οι Jennifer Aniston και David Schwimmer για το φλερτ που υπήρχε στα γυρίσματα

Όταν ανακοινώθηκε η λίστα των βραβείων Emmy, το όνομα της Courteney Cox ήταν ανάμεσα στις υποψηφιότητες. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός, έχοντας αναλάβει τον ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού μαζί με τους δημιουργούς της σειράς και τα υπόλοιπα μέλη του καστ, είναι υποψήφια για το βραβείο παραγωγής. Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων, σε νέα της συνέντευξη, είπε χαρακτηριστικά:

“Ειλικρινά, είμαι τόσο χαρούμενη που η επανένωση αναγνωρίστηκε, επειδή θεωρώ ότι είναι καταπληκτική. Ο Ben Winston έκανε εξαιρετική δουλειά. Αυτό δεν είναι ακριβώς το Emmy που έψαχνα. Είμαι ειλικρινής μαζί σου. Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι μέρος αυτού. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που το έκανα αυτό στη σκηνή, στο ίδιο στούντιο, με εκείνους τους απίστευτους ανθρώπους που αγαπώ τόσο πολύ. Λοιπόν ναι, είμαι τόσο χαρούμενη. Αλλά όταν ήμουν στον Howard Stern, δεν μιλούσα για αυτό”, είπε η ηθοποιός κάνοντας αναφορά στο παράπονο που είχε εκφράσει στην προηγούμενη συνέντευξή της.

Φαίνεται, λοιπόν, πως τα παράπονα της Courteney Cox δεν έχουν τέλος. Η ηθοποιός μοιάζει να έχει όντως πληγωθεί ούσα η μόνη από το καστ της θρυλικής σειράς που δεν έλαβε ούτε μια από τις συνολικά 62 υποψηφιότητες που είχαν λάβει τα φιλαράκια. Ελπίζουμε αυτήν την φορά όχι μόνο να χαρεί για την υποψηφιότητα της αλλά να κερδίσει και το βραβείο της κατηγορίας της.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News