Η Βασίλισσα Ελισάβετ επέστρεψε σε ένα από τα μεγαλύτερα κοινωνικά γεγονότα της χρονιάς! Παρευρέθηκε, μαζί με μέλη της οικογένειάς της, στο Royal Ascot το Σάββατο, αφού έχασε την εκδήλωση ιπποδρομιών πέρυσι για πρώτη φορά μέσα σε 68 χρόνια, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Τι συνέβη φέτος στο Royal Ascot;

Στο Royal Ascot η Βασίλισσα Ελισάβετ
Queen Elizabeth II | CREDIT: CHRIS JACKSON/GETTY

Με ποιο τρόπο η Kate Middleton θα χάσει τον τίτλο της όταν ο Πρίγκιπας Κάρολος γίνει Βασιλιάς;

“Νομίζω πως όλοι λατρεύουν να βλέπουν και να συναντούν τη Βασίλισσα Ελισάβετ, έχει μια μαγεία που κανείς άλλος δεν έχει. Όταν η βασίλισσα παρευρίσκεται σε ένα γεγονός, απλά κάνει τα πράγματα να φαίνονται διαφορετικά. Μόνο με μια ματιά της σε συναρπάζει”, δήλωσε η Rachel Trevor-Morgan, η milliner της Βασίλισσας.

Στο Royal Ascot η Βασίλισσα Ελισάβετ
Queen Elizabeth II | CREDIT: ANDREW MATTHEWS/PA IMAGES VIA GETTY

The Crown: H Gillian Anderson και ο ρόλος της ως Margaret Thatcher

Όπως προαναφέρθηκε, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, το φεστιβάλ ιπποδρομιών πραγματοποιήθηκε πέρυσι χωρίς θεατές. Παρόλο που η Βασίλισσα δεν κατάφερε να παρευρεθεί αυτοπροσώπως, παρακολούθησε τους αγώνες στην τηλεόρασή της από το Κάστρο του Windsor, όπου απομονώθηκε για ένα μεγάλο μέρος του περασμένου έτους. Φέτος το Royal Ascot πραγματοποιήθηκε κάτω από πολύ συγκεκριμένες προϋποθέσεις και συνθήκες. Οι θεατές για να καταφέρουν να παρακολουθήσουν τον ιππόδρομο, έπρεπε να έχουν ένα πιστοποιητικό ως απόδειξη του αρνητικού rapid test και στη συνέχεια να υποβληθούν σε δυο PCR τεστ για τον κορονοϊό. Το ένα κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης του αγώνα και το δεύτερο πέντε μέρες αργότερα.

Στο Royal Ascot η Βασίλισσα Ελισάβετ
Queen Elizabeth II | CREDIT: STEVEN PASTON/PA IMAGES VIA GETTY

25 απρόσμενοι κανόνες που πρέπει να ακολουθούν τα παιδιά-μέλη της βασιλικής οικογένειας

Στο Royal Ascot η Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία δεν έχει κρύψει ποτέ το πάθος της για τα άλογα, συνοδεύτηκε φέτος κι από άλλα μέλη της Βασιλικής Οικογένειας, όπως ο Πρίγκιπας William, η Kate Middleton, ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News